Drennan XL Cool Bag: very cool

08 mei 2018 | Redactie

Met deze warme dagen is het weer zaak om wat verkoeling achter de hand te hebben voor mens en dier, en wat is er dan beter dan een goede koelbox of cooler bag om aas, voer en je blikje cola op temperatuur te houden. De nieuwe 50 liter grote XL Cool bag van Drennan komt  wat dat betreft als geroepen. Deze koeltas heeft ruimte genoeg voor al je bederfelijke ‘etenswaren’ langs de waterkant.

 

 

Drennan

Hoewel de zon je maden aanzet tot dubbel zoveel activiteit en gefriemel, is het natuurlijk niet de bedoeling dat ze tijdens de visdag al veranderen in casters of ammoniak-bommetjes. Net zomin als je casters na vijf uurtjes vissen al wegvliegen van je aasplateau. In een 50 liter koeltas als die van Drennan kun je alles lekker vers houden tot het moment dat je het nodig hebt, en dat scheelt een boel.

 

Een beetje verkoeling deze zomer is belangrijk bij het vissen...

 

XL Cool Bag

De XL Cool Bag is met folie isolatie bekleed en kan tegen een stootje dankzij het sterkte watervaste buitenmateriaal. De onderzijde is extra stevig gemaakt om ook op modderige en vochtige bodems geen vocht binnen te laten. Twee stevige ritsen zorgen ervoor dat je hem op elke zijde van de tas kunt openen. Natuurlijk valt de tas goed op door zijn fraaie Drennan uiterlijk en daar is niks mis mee!

 

 

Fraaie functionele  tas...

 

Koelelement

Je XL Cool Bag kun je koud houden door een extra koelelement toe te voegen, of zo’n handige (medische) flexibele gel cold-hot pack of flexibel dun koelmatje die weinig ruimte inneemt tussen je aasdozen. 

 

Of zo'n handige dun flexibel koelmatje...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.