Garbolino-dag bij Hengelsport Kruidenier op 18 mei

06 mei 2018 | Redactie

Ook zo onder de indruk van de kwaliteit en nieuwe producten van Garbolino? Op vrijdag 18 mei is het een mooie gelegenheid om het gamma van dit merk eens van dichtbij te komen bekijken, wanneer Hengelsport Kruidenier een Garbolino-dag houdt met medewerking van topvisser Jo Adriolo.

De keuze van kampioenen...

 

Hengelsport Kruidenier

Geregeld komt de naam Garbolino voorbij in de kolommen en artikelen van Witvis Totaal en dat is volgens de kenners niet meer dan terecht. Het merk timmert goed aan de weg met een breed arsenaal aan schitterende vaste stokken, zoals de Slimax series en de sterke karperstokken en competitiehengels in handen van internationale wedstrijdvissers als Stéphane Pottelet, Diego Da Silva of Darren Cox.

 

 

Garbolino

Ook de serie wedestrijddobbers onder de aanduiding ‘SP’ kun je op deze dag aanschouwen. Die SP staat voor Stéphane Pottelet, maar het bijzondere aan deze uit vele series bestaande range is de kleuraanduiding op elke dobber die verwijst naar het gewichtvermogen. Nooit meer vergissen in de juiste dobbers, tenzij je kleurenblind bent natuurlijk, dan ben je aangewezen op de tekstaanduiding.

 

Jo Adriolo komt uitleg geven en advies voor alle producten en technieken...

 

De Garbolino-dag bij Hengelsport Kruidenier vindt op vrijdag 18 mei plaats tussen 10 en 21 uur, en gaat gepaard met 15% korting op alle Garbolino materialen en op diverse overjarige  hengels en packs zelfs 35% korting.  

 

Tweedehandsbeurs

Wanneer je toch langsgaat in Haaksbergen, denk dan alvast aan de tweedehandsbeurs en dumpdagen op 25 en 26 mei a.s. Tot op 24 mei kun je voor die beurs je spullen inleveren voor de verkoop.

 

De SP-range aan nieuwe dobbers met kleuraanduidingen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.