Tweede seatbox Guru & Rive samenwerking

04 mei 2018 | Redactie

Weten we het nog? Witvismerk Guru heeft vorig jaar in samenwerking met Rive een juweel van een zitkist ontwikkeld met de Guru Rive Special Edition Seatbox, een echt collector’s item in het hogere prijssegment met fraaie oranje en carbon look en gelikte specificaties. Nu komt er een nieuw vervolg aan de samenwerking.

 

In Guru Orange en Stealth uitvoering...

 

Guru en Rive

Guru kondigt namelijk een nieuwe seatbox aan uit deze samenwerking met Rive, een seatbox die een zachter prijsje krijgt dan de Special Edition Seatbox, maar daarom niet minder uniek wordt. Guru liet al enkele foto’s zien van de prototypes.

 

 

Moeilijk kiezen...

 

Guru Team seatbox

De Guru Team Stealth (donker) en Guru Team Orange (oranje) zullen eind mei uitkomen en krijgen in Engeland een adviesprijs die rond de 600 Engelse pond ligt. Omgerekend in euro’s is dat ongeveer 680,00 euro. Op de vrijgegeven foto’s kun je al heel wat mooie details ontdekken, maar houd de berichtgeving en de Facebookpagina van Guru in de gaten voor meer foto's en specificaties van deze tweekleurige uitvoering.

 

Hieronder nog enkele vrijgegeven foto's van de seatbox...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)

 

Mathijs doomen

Die oranje kist is prachtig, maar dat zwarte onderstel moest blank zijn. Maar ja guru heeft oranje /zwart, na een keer gebruiken al zichtbaar beschadigingen.

Rob Charite

Als guru fan vindt ik dit natuurlijk prachtig om te zien. De realiteit zegt echter. "veelste duur" dus niet kopen want de reserve onderdelen zullen ook wel lastig te krijgen zijn in de toekomst