Ideale Reflo feederlijn nu ook met acht PE-fibers

17 april 2018 | Redactie

De nieuwe Reflo Absolute Feeder Braid is specifiek ontwikkeld voor het feedervissen en samengesteld uit acht PE-fibers. Dit maakt de gevlochten lijn van Preston Innovations uitermate soepel en extra duurzaam. Bovendien krijgt de lijn hierdoor een zeer hoge trekkracht op de knopen.

 

Met acht PE-fibers...

 

Preston

De PE-fibers zijn op een speciale manier behandeld waardoor de gevlochten lijn zinkt en het ook een perfecte mix van soepelheid en stijfheid krijgt. Dit maakt dat je probleemloos kunt werpen met de lijn en je nauwelijks last zult hebben van in de war raken. Deze Reflo Feeder Braid is volgens Preston de ultieme gevlochten lijn voor het feedervissen. Hij is verkrijgbaar in drie diameters: een 08/00 (6 kg); een 10/00 (7.2 kg) en een 12/00 (8.4 kg).

 

 

De juiste zinkende feeder braid met afstand! Arnout van de Stadt en koppelmaat Danny langs de Amstel afgelopen weekend... 

Mono

Ben je liever met een nylon lijn aan het vissen op de kortere afstanden, dan heeft de witvisspecialist natuurlijk ook hiervoor de perfecte lijn in huis met de Reflo Sinking Feeder Mono. Een sterke, soepele en snelzinkende mono in een neutrale groene kleur, die bovendien een hoge breeksterkte heeft.  

Verkrijgbaar in 16/00, 18/00, 20/00, 23/00, 26/00 en 28/00.

 

En voor de 'monofiele' witvissers is er natuurlijk ook een perfecte zinkende nylon feederlijn van Preston...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.