Philippe Carroyer, de man achter ‘VDE’ Turbo Classic

15 april 2018 | Redactie

Een van de populairste lokvoertjes in het programma van Van den Eynde is de aloude Turbo Classic. Een mix die je voor verschillende visserijen kunt gebruiken en het overal in Europa goed doet. Turbo Classic werd ontwikkeld in samenwerking met Philippe Carroyer. Kent u hem nog? Philippe was Belgisch kampioen in 1992 en een klasbak in zijn tijd. Voor voorn en brasem is de Turbo Classic een kant-en-klare kampioen die je naar wens nog kunt verzwaren. Lasebo verdeelt het ‘VDE’ voer in Nederland.

 

Turbo Classic, met recht een klassieker!

 

Marcel Van den Eynde

Ken uw klassiekers! De mede-bedenker van het voer, Philippe Carroyer, was een vriend en tijdgenoot van de fameuze Marcel Van den Eynde en naast Belgisch kampioen in 1992 was hij jarenlang Belgisch international en werd Philippe in 1997 vice-wereldkampioen in Kroatië. Dit allround voer is bij veel wedstrijdvissers gekend om zijn aantrekkingskracht voor zowel de voorn, brasem als de andere Europese witvissoorten en karpertjes. Turbo Classic wordt vaak zwaarder gemaakt door toevoeging van Record Zilver, Record Goud of Secret. Lichter kun je het ook maken door toevoeging van wat Supercup of Speciaal (Wedstrijd).

 

Kijk naar onderstaande filmpje hoe mooi dit voer uiteen valt in een gaaskorf…

 

 

 

Lasebo

Zo is voor iedere specifieke vissituatie de perfecte voersamenstelling te maken. Het voer heeft zich als basismix bewezen op zowel vijvers, kanalen en rivieren, dus op stilstaand én stromend water. Dat laatste door de toevoeging van de genoemde Record Zilver, Record Goud of Secret. Verdere mogelijke combinaties zijn mogelijk met: Vijver geel, Brasem caramel 250 gram, Leem, Chapelure, de World champion of  de Big fish 250 gram.

 

Van den Eynde wordt over de winkels verspreid door groothandel Lasebo. Klik hier om de 2018 catalogus van Marcel van den Eynde te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.