Buigzame Bullet Feeders van Garbolino

11 april 2018 | Redactie

Na twee Bullet Match-uitvoeringen heeft Garbolino voor dit jaar drie fraaie Bullet hengels laten uitkomen. Het Franse topmerk brengt met de Bullet Picker 2S, Bullet Carp Feeder 2S en Bullet Feeder 3S leven in de brouwerij door prachtige carbon blanks af te ronden met gevoelige tips voor lichte en zware korven. Betaalbare feederhengels voor veel doeleinden.

Drie Bullets voor het pickeren en feedervissen...

 

Garbolino

De lichtste van het Garbolino drietal is de Picker 2S. Een tweedelig feederhengeltje die in de lengtes 240, 270 en 300 cm verschijnt voor werpgewichten tot respectievelijk 35, 35 en 75 gram. Met de trend naar lichtere buigzame feederhengels is dit een mooi stokje dat flink buigt en toch voldoende ruggengraat heeft om een mooie karper boven het net te loodsen.

 

Nieuw voor dit jaar bij Garbolino...

 

Bullet Carp Feeder

Met de andere tweedelige nieuwe Garbolino feeder, de Bullet Carp Feeder 2S,  kun je al wat meer kracht zetten en zwaardere korven of methodfeeders aanknopen. Met de uitvoeringen in 330 en 360 cm kun je op veel diverse wateren terecht, ook op riviertjes, waarbij je met werpgewichten tot 75 gram moet rekening houden.

 

Afstandfeeder

De Bullet Feeder 3S tenslotte, biedt deze Bullet blank in een driedelige versie aan in de lengtes 330, 360 en 390 cm. De 330 en 360 gaan tot 75 gram werpgewicht, terwijl de langste 390 een afstandfeeder is geworden waarmee je 150 gram weg kunt laten suizen. Meer Garbolino hengels bekijken? Klik dan hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.