Het grote gemak van de 4Bands dumbell

10 april 2018 | Redactie

Een attractieve dumbell hookbait van Marukyu die zowel de witvisser als de karpervisser zal aanspreken, is de 4Bands. Hoewel karpervissers al gewend zijn aan dumbell-vormige hookbaits, krijgen ook witvissers het gemak van de effectieve dumbell vorm in de gaten, waar je heel makkelijk en klemvast een baitband op vastklemt. Marukyu maakt de 4Bands in acht smaken.

 

Ook perfect voor de methodfeeder...

 

Marukyu 4Band

De zachte Marukyu 4Band hookpellets zijn een perfect haakaasje voor gebruik aan de feederhengel, methodhengel of match- en wagglerhengel. De afmeting bedraagt 8 mm en dat is precies mooi voor zowel karper als witvis in zowel openbaar water als op de commercials. Hoewel de 4Bands gemaakt zijn voor gebruik aan een baitband elastiekje, kunnen ze ook uitgeboord worden en rechtstreeks aan een hair worden bevestigd.

 

 

Acht smaken...

 

Dumbell

De dumbells bevatten in de acht smaken onder meer de befaamde Amino+ attractoren. De werkzame lokstoffen hebben een continue ‘uitlekking’ in het omringende water, zodat de flavours goed hun werk doen. Ze worden in doosjes van 60 gram verkocht in de volgende smaken: Krill, Nectarmino, Skrill, Choco, Scopex, Garlic, Umami en Sanagi. Marukyu wordt in de Benelux door Evezet verdeeld.

 

Voor meer informatie, klik hier.

 

 

Klemvast op de baitband dankzij de dumbell vorm...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.