Matrix vereenvoudigt opslag lijnen voor de vaste stok

09 april 2018 | Redactie

Opslag van lijnen is belangrijk voor elke vastestokvisser en daarom heeft Matrix een complete opslagmogelijkheid ontworpen die lijntjes met haak en dobber veilig en netjes bij elkaar houdt. Elk detail, van haakbevestiging op de winder tot en met de trays, is zorgvuldig ontworpen met behulp van de Matrix consultants. De Loaded Pole Winder trays verschijnen in drie maten.

Overzichtelijk en eenvoudig te bedienen...

 

Matrix

De kant-en-klare trays waarin de winders passen, zijn zodanig ontworpen dat ze precies in de ondiepe Matrix tray units passen van de viskist. Er zijn drie verschillende trays gemaakt met verschillende kleuren winders voor de gangbare veelgebruikte maten 130, 180 en 260 mm. De GPW001 herbergt 42 x 130 mm winders; de GPW002 26 x 180 mm winders en de GPW003 17 x 260 mm winders.

 

 

Spanning

De losse winders kunnen eenvoudig uitgehaald worden dankzij de speciale ‘grip tab’. De winders van Matrix zijn zodanig ontworpen dat je de lusjes van de lijnen en de haken eenvoudig aan de winder kunt bevestigen. Een speciale schuivende spanningshouder (rig anchor tensioner) houdt de onderlijn op spanning zodat er ook geen elastiek of rubber aan te pas komt.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van deze pole winder trays

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)

 

redactie

Vreemd Alain. Dat moet dan echter aan de instellingen van jouw pc of smartphone liggen, want we hebben het even nagevraagd en bij anderen is het filmpje gewoon te zien...

alain williame

Heel mooi filmke te plaatsen maar met groen scherm zie ik niks.