Langdurige werking Berlok Feeder Speciaal

08 april 2018 | Redactie

De Berlok Feeder Speciaal behoeft bij veel witvissers al geen introductie meer. Dit lokvoer is een compleet grondvoer met een grove structuur; een zwaar voer met een langdurige werking, ontwikkeld voor het feedervissen op dieper water. Aangevuld met de speciale voerpellets van Berlok in dezelfde smaak Feeder Speciaal verleng je de werking nog eens extra!

Ook in zakken van 4 kg…

 

Berlok 

Het principe van de nieuwe Berlok voerpellets die de werking van je grondvoer of basisvoer voor de voerkorf met enkele minuten kan verlengen, werkt erg goed. Met name in stromende wateren of dieper water met ‘trek’ of veel scheepvaart werkt deze verlenging aantoonbaar. Natuurlijk kun je ook nog extra (Berlok) power of smaakstof toevoegen. 

 

Berlok feeder 02
Aangevuld met de voerpellets voor een nóg langere werking…

 

Feeder Speciaal 

Berlok Feeder Speciaal verschijnt voor de grootverbruikers in zakken van 4 kg. Het is een kant-en-klaar voer dat prima werkt voor grote voorn en brasem. Naast de aanvullende voerpellets voor Berlok Feeder Speciaal heeft Berlok ook voor het populaire DK Absolute voer en het Extreme voer zakjes met voerpellets gemaakt. 

 

berlok feeder 03
Vraag ernaar bij je hengelsportwinkelier; de vrachtwagen van Berlok rijdt vrijwel dagelijks door het land…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.