Sterke Specialist landingsnetten van Drennan

06 april 2018 | Redactie

De Specialist range aan producten van Drennan heeft het merk al veel fans opgeleverd. Specialisten in veel technieken en vissoorten kunnen bij Drennan terecht voor op maat gemaakte hengels en materialen. Aan de range worden nu twee schepnetten toegevoegd.

 

Kopvoorn, zeelt, barbeel of middenklasse karpers zijn alle geschikt voor de Specialist netten van Drennan...

 

Specialist Landing Nets

De nieuwe Specialist Landing Nets 24 & 26 inch (60 en 66 cm) zijn gemaakt van een sterke lichtmetalen legering en lijken zeer geschikt voor het landen van de wat grotere vissen bij het feederen of met de matchhengel of pellet waggler. Een F1 karpertje kun je meestal wel aan met je lichte pannet, maar wanneer het van F2 naar F3 karpers gaat, komt het Specialist schepnet in beeld.

 

 

Metalen spreidblok met crossbar...

 

Drennan

De twee schepnetten hebben een metalen spreidblok met een crossbar die extra sterkte oplevert. Het D-vormige metalen frame is van binnen hol maar goed geseald zodat er geen water kan indringen. Het mesh van het net zelf heeft aan de zijkanten een grotere maaswijdte om de handelbaarheid te vergroten en de weerstand in het water te verkleinen. De onderzijde heeft fijnere mazen om de vis niet te beschadigen. De diepte van de Drennan netten is respectievelijk 45 en 50 cm.

 

Kopvoorns

Het net en frame is in de kleur dof brons/olijfgroen uitgevoerd om zo min mogelijk schrik te veroorzaken bij de vis. Onder water komt het over als een natuurlijke (planten) omgeving en in de testfase doken de kopvoorns eerder in het net dan dat ze het probeerden te vermijden. In de range heeft Drennan ook nog drie Super Specialist Landing Nets van 46, 51 en 56 cm (18, 20 en 22 inch).

 

Kijk hier voor meer details over de netten.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.