Nieuwe website HengelDiscount online

06 april 2018 | Redactie

De afgelopen week is de nieuwe website van HengelDiscount online gegaan. Deze omvangrijke operatie achter de schermen van de populaire hengelsportzaak uit Oldemarkt is vrijwel geruisloos verlopen. De komende weken en maanden werkt HengelDiscount aan het verder perfectioneren, aanvullen en opvullen van de website die met duizenden producten de moeite van een bezoek waard is. Een account aanmaken loont bovendien, want bij de eerste bestelling krijg je 10% korting cadeau

 

Achter de schermen werd hard gewerkt aan de nieuwe website terwijl het HengelDiscount personeel ‘tussendoor’ ook nog even de druk bezochte stand op de Visma bemande…

 

HengelDiscount

De nieuwe overzichtelijke website heeft de vertrouwde HengelDiscount kenmerken en kent een eenvoudige bediening. Thuis in alle disciplines van de hengelsport, heeft de webshop een omvangrijk arsenaal aan producten. Die producten zoeken, selecteren, bestellen en afrekenen is eenvoudig. Vóór 16 uur besteld, betekent doorgaans de volgende dag bezorgd, behalve op zondag, maar wel op zaterdag. Handig is natuurlijk ook om zelf de datum van aflevering aan te geven voor het geval je elders aan het werk bent en er niemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen.

 

 

Ook telefonisch

Ook degenen die eerder een account hadden op de website, wordt gevraagd zich opnieuw aan te melden en een nieuwe account te maken. Zo profiteer je meteen van de 10% korting op je eerste bestelling. Voor de bezoekers die geen internet gebruiken of liever niet via internet bestellen, blijft de mogelijkheid bestaan om telefonisch een bestelling te plaatsen. Wie alsnog problemen ondervindt bij de online bestellingen, kan dit met een telefoontje melden, dan wordt dit zo gauw mogelijk opgelost.

 

 

Vroege vogels

De website zal als gezegd de komende tijd verder (aan)gevuld worden en ook zullen de diverse aanbiedingen, acties en actiedagen vermeld worden, zoals rond Hemelvaartsdag op 10 mei, waarbij de bekende flinke korting wordt geboden voor de vroege vogels. Wil je niks missen van dit alles, volg HengelDiscount dan ook op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

Besteltip: geef je shad(staart) een kleurtje met de SaBoFlex Sofbait Quick Dip...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.