Karperen met de Hyper Carp Method

05 april 2018 | Redactie

De Hyper Carp Method is een van de nieuwe hengels voor dit jaar van Browning, naast andere nieuwelingen als de Sphere feederhengels en de Jens Koschnick World Champion feeder. De Hyper Carp Method is er in een tweedelige en driedelige uitvoering.

 

Voor method en voerkorf...

 

Hyper Carp Method

Ontworpen voor de karpervisserij in vijvers en openbare wateren kun je deze feederstok natuurlijk ook gewoon voor de voerkorfvisserij gebruiken, want hij heeft daarvoor eveneens de capaciteiten, De Hyper Carp Method is er in de lengtes 300, 330 en 360 cm, waarbij de laatste in twee werpgewichten uitkomt; zowel in 80 als in 100 grams uitvoering. De 360 cm lange uitvoering is trouwens driedelig; de overige 300 en 330 cm zijn tweedelig en kunnen beide 60 gram werpgewicht aan.

 

 

Browning

De lange slanke blank van deze hengel heeft de juiste eigenschappen voor deze visserij. Je kunt er de zwaarste karpers mee drillen, terwijl de gevoelige toppen de fijnste registratie bieden. De drie geleverde carbon tips zijn er in 0,75 – 1,00 en 1,50 oz. Deze tips zijn tevens uitwisselbaar met de World Champion hengelseries van Browning, zoals de genoemde Jens Koschnick World Champion feeder.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.