Voorjaarsdrukte bij Hengelsport Sappemeer

03 april 2018 | Redactie

Ook in het noorden van het land zijn de witvissers weer uit hun winterslaap gekomen en Hengelsport Sappemeer heeft zijn handen weer vol om bij de aanloop van bezoekers iedereen van dienst te zijn. De succesvol verlopen beurs van de hengelsportzaak uit Sappemeer heeft daar zeker bij geholpen want er was veel belangstelling en zelfs RTV Noord kwam even langs om de stemming te peilen. Maar nu met de stijgende temperaturen gaat iedereen gelukkig weer naar de waterkant!

 

Iedereen heeft weer zin om te gaan vissen!

 

Hengelsport Sappemeer

Die beurs was een succes, want er waren opnieuw meer bezoekers dan de voorgaande twee jaren en natuurlijk moest iedereen weer even bijkletsen met elkaar, zodat het af en toe wel een reünie leek daar in Wijkcentrum De Kern in Hoogezand. Toen de vier zalen na afloop weer leeggeruimd waren en de bezoekers voldaan weer huiswaarts reden, kon ook Hengelsport Sappemeer de vrachtwagen weer volladen en de winkel weer 100% inrichten.

 

 

De beurs in Hoogezand was weer een succes...

 

De datum voor volgend jaar is ook al  vastgelegd: 17 maart 2019. Het bekende RTV Noord programma Expeditie Grunnen besteedde ook aandacht aan de beurs en dat kun je nog terugkijken op onderstaande foto-link bij het tijdstip 14.30 minuten.

 

 

Dames Bokaal

Dit jaar heeft de hengelsportzaak weer allerlei activiteiten op stapel staan. Naast diverse wedstrijden van de teams komt ook de jeugd goed aan bod en dat is nodig om de sport ook voor de toekomst te behouden. En natuurlijk speciale aandacht voor de dames, want op 24 juni staat de eerste Hengelsportsappemeer Dames Bokaal 2018 in de agenda. Deze wordt gehouden op het Winschoterdiep (Zuidbroek richting Sappemeer) met vrije hengelkeuze. Opgeven kan via de winkel op info@hengelsportsappemeer.nl

 

 

 

 

Volgend jaar is de beurs van Hengelsport Sappemeer op 17 maart 2019...

 

Witvissers

Ook kriebels in de buik om te gaan vissen? Klop dan eerst even aan bij Hengelsport Sappemeer. Deze allround zaak heeft voor de witvisser een streepje voor met alle materialen op voorraad voor elke portemonnee. Met speciale ‘shop-in-shops’ voor Marukyu, Evezet, Frenzee, Rapture (roofvis) en Crafty Catcher (karper) is er voor deze merken extra veel in huis, en natuurlijk ook via de webshop te verkrijgen!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.