Commercial infodag Evezet op Snake Lake

25 maart 2018 | Redactie

Op zaterdag 7 april houdt groothandel Evezet een Commercial informatiedag op de Snake Lake van De Berenkuil in Putten/Nijkerk. Op deze dag laten topvissers uit binnen- en buitenland namens de witvismerken Evezet, Marukyu en Frenzee het publiek zien met welke materialen en aanpak je een visdag op de ‘commercials’ tot een succes kunt maken. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken. Entree en parkeren is gratis.

 

Leer het van de toppers!

 

Snake Lake

De Snake Lake van De Berenkuil is uniek in Nederland. Dit slangachtig slingerende water is gevuld met sterke en grote vissen die flink partij geven aan de hengel. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarom heeft Evezet topvissers uitgenodigd uit Nederland, Engeland, Duitsland, Wales en België om het succesvol vissen op de Snake Lake te demonstreren.  Onder de topvissers ook de Engelse ‘Match Angler of the Year’ en de tweevoudig Nederlands kampioen Commercial.

 

 

Clinics

Er zullen diverse clinics te zien zijn, onder meer over aas en voer; tactiek en materialen.  Er is voor de jeugd en volwassenen een precision castingbaan om je werptechniek te verbeteren. Er zijn ook mooie en goed gevulde goodiebags te winnen bij een verloting. De opbrengts gaat naar de realisatie van visplaatsen voor slecht ter been zijnde sportvissers. De informatiedag is voor iedereen toegankelijk en duurt op zaterdag 7 april van 9.30 tot 16 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.