Intense feederhengels van Arca

16 maart 2018 | Redactie

Feedervissen is als discipline goed vertegenwoordigd bij groothandel Arca, want de materialen voor de feedervisserij staan al jaren hoog aangeschreven. Elk jaar brengt Arca nieuwe modellen hengels en molens uit en tal van accessoires voor het feederen. Dit jaar onder meer met de Intense Feeder.

 

Arca

De Intense Feeder is een stevige driedelige feederhengel die in drie uitvoeringen wordt uitgebracht, namelijk de lengtes 360, 390 en 420 cm, die respectievelijk gewichten tot 90, 120 en 150 gram kunnen wegzetten. Deze carbonhengels hebben een handgreep in Portugees kwaliteitskurk, een startoog met driepootsbevestiging en de rest van de ogen éénpoots.

 

 

De Intense feeder: drie delen en drie toppen...

 

Intense

De Intense feeder wordt geleverd met twee carbontoppen en één groene glastop. De prijs-kwaliteitverhouding van de hengel is zeer goed.  Naast deze Intense Feeder brengt Arca tevens een Intense Method Feeder uit in 300 en 330 cm met werpgewicht tot 40 gram. Uiteraard kun je op deze feederhengels uitstekend de nieuwe Arca Eurofish feedermolen schroeven.

 

Klik hier voor meer informatie over de Arca producten.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.