Visma-lezing Marco Kraal: karpervissen, maar dan heel anders!

13 maart 2018 | Redactie

Het belooft weer een boeiend lezingenprogramma te worden op de Visma, met voor elk wat wils. De organisatie is verheugd dat dit jaar ook Marco Kraal weer van de partij is met een lezing, die zowel voor karpervissers als feedervissers nieuw en interessant is, namelijk het vissen op karper met lichte feederhengels!

 

Kraal op de karper; het liefst ultralicht...

 

 
 

Marco Kraal

Marco Kraal behoeft weinig introductie in de hengelsportwereld. Als langste onderdeel van het VIS TV duo Ed Stoop en Marco Kraal is Marco wekelijks te zien in het programma op RTL7. Bij zijn broodheer Sportvisserij Nederland zet hij zich op veel terreinen in, onder meer als hoofdredacteur van het magazine Visionair en fungeert in de media als gedreven ambassadeur van de sportvisserij.

 

 

Boeiende lezingen in Ahoy...

 

VIS TV

Na jarenlang fanatiek op karper te hebben gevist, ging Marco Kraal zich steeds meer op andere taken van sportvisserij toeleggen. Als presentator van het programma VIS TV moest hij dat ook wel, maar toch blijft de karper een van zijn meest favoriete vissoorten. Geïnspireerd door Matrix-prostaffer en Witvis Totaal auteur Herwin Kwint vist hij tegenwoordig hoofdzakelijk met -ultralichte- feederhengels op karper. Een techniek die niet alleen spectaculair en buitengewoon effectief is, maar ook in zeer veel wateren is in te zetten; zelfs op bekende en zwaar beviste Franse meren.

 

 

Met de feeder vang je ook de grotere beren...

 

Fusion

Een interessante ‘fusion’ derhalve tussen het witvissen en karpervissen! Houd dus het programma in de gaten tijdens de drie dagen Visma in Ahoy en mis hem niet, deze lezing.

 

 

Karpervissen blijft geweldig...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.