Van de Eynde: nieuwe Expanda range voor de vijvers

11 maart 2018 | Redactie

De naam Marcel van den Eynde leeft voort in het beroemde gamma aan lokvoer dat bij Europese topvissers nog altijd een hoog aanzien heeft. Het merk met de talrijke klassiekers als de Record Gold, Record Zilver en Turbo Classic kampioenschappen binnenhaalde, timmert ook in 2018 aan de weg met nieuwe producten zoals de Expanda range voor de vijvervisserij.

 

De nieuwe Van den Eynde producten voor 2018...

 

Marcel van den Eynde

Deze nieuwe reeks met de opvallende gele verpakking is niet alleen voor kleine karpers onweerstaanbaar, want ook allerlei andere soorten zoals brasem, zeelt en giebel worden er onherroepelijk door aangelokt. Van de Eynde selecteerde alleen de allerbeste ingrediënten, vismelen, oliën, geur- en smaakstoffen voor de productie van deze lokazen. De nieuwe Expanda reeks bestaat uit een Proteïn, Tutti Frutti, Fish Meal,  Big Fish en Strawberry. In het gamma bestaan ook een Expanda Caramel en Spice, die al eerder werden uitgebracht.

 

 

Expanda's voor de vijvervisserij...

 

Lasebo

Eén van de nieuwe reeks Expanda’s is de Expanda Proteïn. Dit is zoals de naam al zegt een lokaas waar veel proteïne zit. Het voer is op een basis van gemalen expander pellets gemaakt waardoor het veel water nodig heeft en regelmatig opnieuw bevochtigd moet worden om zijn werking optimaal te houden. De Expanda Proteïn is  één van de nieuwe producten voor het jaar 2018 van het merk Marcel van den Eynde, en speciaal gericht op de grotere karpers. Groothandel Lasebo verdeelt het merk Marcel van den Eynde naar de winkeliers.

 

Meer weten? Klik hier om de 2018 catalogus van Marcel van den Eynde te bekijken.

 

 

 

 

De Proteïn: gericht op de karpers...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.