Witvisdag Kruidenier komende vrijdag 9 maart

06 maart 2018 | Redactie

Hou je van witvissen dan is de Witvisdag van Hengelsport Kruidenier op vrijdag 9 maart aanstaande een dag om niet te missen. De hengelsportspeciaalzaak in Haaksbergen heeft de witvisserij hoog in het vaandel, maar deze dag net voor het ‘seizoen’ is vanwege de vele demonstraties, kortingen en nieuwe 2018 producten extra interessant.

Het nieuwe IM7 aaspakket van Sensas kun je zien aanstaande vrijdag...

 

 

Witvisdag

Op deze Witvisdag heeft Kruidenier diverse witviscracks uitgenodigd om demonstraties te verzorgen en heeft prachtige nieuwe materialen in de winkel om het seizoen tegemoet te treden. En wie wil dat niet na al die koude dagen vol oostenwind en Siberische gevoelstemperaturen. Houd komende vrijdag 9 maart dus in de gaten en zorg dat je er als witvisser een paar uurtje geweest bent!

 

Maak kennis met de nieuwe 2018 materialen van Sensas...

 

Wedstrijdvisser en Sensas-voorman Eric van Otterloo geeft vrijdag tekst en uitleg...

 

Hengelsport Kruidenier

Op deze dag zal Kruidenier tevens een Sensas Poleshop Event plannen. Dat houdt in dat het beroemde Franse wereldmerk 15% korting biedt op haar materialen (uitgezonderd acties en aanbiedingen) en bovendien 10% op haar vaste hengels en packs. Sensas voorman Eric van Otterloo en wedstrijdvisser zullen uitleg geven bij de nieuwste 2018 producten van het merk waaronder het IM7 aaspakket en de nieuwe vaste stokken en visstations.

 

Ook de nieuwste Daiwa vaste hengels zijn bij Kruidenier te bezichtigen, zoals de 13 meter lange Tournament XLS, Connoisseur G50 XLS en AIR-Z. Ook in 16 meter leverbaar....

 

Noteer vrijdag 9 maart en kijk op de website voor adresgegevens.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.