Warme Douche Rozemeijer op de Visma

02 maart 2018 | Redactie

Wie het Tros-programma Radar kent, weet dat er ieder keer een Warme Douche wordt uitgedeeld aan een bedrijf dat goede service heeft verleend of gedupeerden uit de brand heeft geholpen. In een van de laatste afleveringen kwam de hengelsport positief in het nieuws dankzij Marcel Ulje van Rozemeijer (Dutch Tackle). Ulje kreeg zelfs de Warme Douche trofee uitgereikt. Op de Visma zal deze trofee te bewonderen zijn, waarbij de betrokkenen worden uitgenodigd met vrijkaarten voor Ahoy!

 

Felicitaties voor Marcel Ulje namens Tros Radar...

 

Rozemeijer

Want wat was er gebeurd? Enkele jaren geleden kocht Peter van der Maden op de  Hengelsportbeurs in Utrecht een nieuwe hengel, waar hij voor gespaard had. Jammer genoeg brak de hengel onlangs toen er een grote snoek aan zat. De vismaat van Peter had het voorval gefilmd. Diezelfde avond vond Peter via internet het adres van Marcel Ulje van het roofvismerk Rozemeijer en stuurde hem zijn verhaal van die dag. Marcel vroeg hem het filmpje te mailen, hetgeen geschiedde.

 

 

Peter van der Maden kan weer lachen...

 

Warme Douche

Na het weekend kreeg Peter een telefoontje van Marcel met prettig nieuws. Hij zou een splinternieuwe hengel krijgen. Want, zo zei Marcel: “Wij van Rozemeijer staan voor het plezier van de sportvisser en niet alleen voor het verkopen van visspullen.” De eerstvolgende dag ontving Peter van de pakketdienst een langwerpige doos met daarin een hengel en een mooie pet van Rozemeijer…

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

Klik hieronder om het filmpje van Peter te bekijken via de website van Tros Radar!

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.