Jaarlijkse Witvisdagen HengelDiscount op 2 & 3 maart

28 februari 2018 | Redactie

Witvissers, let op: op 2 en 3 maart aanstaande heeft HengelDiscount in Oldemarkt weer haar jaarlijkse Witvisdagen. Op deze vrijdag en zaterdag zijn er veel witvismaterialen in de aanbieding en kun je genieten van de nieuwste 2018 producten en demonstraties van onder meer Sensas.

De nieuwe Sensas zitsystemen voor 2018…

 

HengelDiscount

Dit Team Sensas komt in de personen van Eric van Otterloo en Meindert de Boer naar HengelDiscount in Oldemarkt om uitleg te geven over de nieuwste IM7 voercollectie en de Sensas zitsystemen voor 2018. Diverse Sensas materialen zijn flink afgeprijsd zoals  bij de vaste stokken een Criterium 215 Pack 11,50 meter en een Powermatch 134 Pack 13 meter pack. Wie een vaste hengel aanschaft vanaf een prijs van 35 euro, krijgt er op deze dagen gratis een elastiek bij ingebouwd.

 

Jaarlijkse witvisdagen 02

 

Methodvissen

Diverse witvisspecialisten staan klaar om de bezoekers uitleg en tips te geven en demo’s van materialen. Ook volop aandacht voor de technieken en materialen voor de karpervijvers en het methodvissen. Kom langs op 2 of 3 maart; de koffie staat klaar in Oldemarkt!
 

Jaarlijkse witvisdagen 03


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.