EBBM: spin in het web bij elektrisch varen

22 februari 2018 | Redactie

EBBM is voor sportvissers een vertrouwd adres bij alles wat met ‘elektrisch varen’ te maken heeft. Ook op de Visma laat de Friese firma zien wat het in huis heeft aan de beste merken elektromotoren, (lithium-ion) accu’s, fishfinders, specialistische kabels, schakelingen en tal van accessoires. Op de stand showt EBBM bovendien een fraaie kajak  met ingebouwde Torqeedo ultralight aandrijving; een droom voor de kajakvisser!

EBBM: vraagbaak voor elektrisch varen...

 

EBBM

In de wereld van EBBM (Elektrische Buitenboord Motoren) bestaan geen problemen; alleen oplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van elektrisch varen, kan het beste advies gegeven worden wanneer je vragen hebt over je fronttroller; een accubak zoekt; wil weten welke elektromotor je nodig hebt voor jouw boot; of een kabeltje zoekt dat precies bij jouw schakeling naar de accu hoort.

 

 

Torqeedo

Op de Visma neemt EBBM hun mooiste elektromotoren en aanbiedingen mee met toppers als Minn Kota, Haswing  en Torqeedo. Bijpassend zijn natuurlijk de populaire  Rebelcell en Jarocell lithium-ion accu’s en accubakken; opladers; bekabeling met stekkers; fishfinders, Solbian zonnepanelen en leuke accessoires zoals zonnepanelen die verwerkt zijn in een praktische canvas tas.

 

De fraaie stand van EBBM op de Boot Holland beurs enkele weken geleden...

 

Minn Kota

Vaar je met Minn Kota elektromotoren? Kijk dan op de EBBM stand eens naar superhandige revisie-setjes voor deze motoren. En laat je vooral adviseren over het elektrisch varen want deze mensen hebben een vracht aan ervaring en weten vaak de oplossing al wanneer jij nog halverwege je vraag zit.

 

Revisie-setjes voor Minn Kota verkrijgbaar...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. En natuurlijk wil je dit alles zelf beleven tijdens de Visma, dus wees erbij en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.