Arca op de Visma: van alle markten thuis

21 februari 2018 | Redactie

Als er één groothandel van alle markten thuis is, past het Belgische Arca  zeker en vast in dat profiel. Met veel materialen op gebied van karper (B-Carp) en een arsenaal aan producten onder eigen naam op gebied van witvis, roofvis en zeevissen,  kun je op de Visma een fraaie selectie van al dat moois aanschouwen.

 

Een fraai B-Carp product is de Multi Bag Ledlamp, met verlichting in het deksel voor het donker…

 

B-Carp

B-Carp is de laatste jaren flink in opmars en heeft als betaalbaar karpermerk al flink wat bekendheid gekregen in met name Nederland en België. In de breedte scoort het merk met grote materialen als bivvy’s, hengels, molens, rodpods, stoelen en trolleys, terwijl ook al het kleinmateriaal aanwezig is om de winkels te bevoorraden. Let eens op de Vesper karperhengels; een serie van B-Carp met veel verschillende specialistenhengels.

 

Evoque spinhengels...

 

Arca

Op roofvisgebied zorgt het merk elk jaar voor goede producten onder eigen naam. Dit jaar vallen de Evoque spinhengels op met hun witrode accenten en fraaie gedeelde grepen; een serie voor alle technieken. Arca zou Arca niet zijn, wanneer je voor elke hengel ook een bijpassende (spin)molen kunt vinden zoals de Envy. Let ook eens op de mooie luggage die Arca voert voor de roofvissers.

 

 

Eurofish

Datzelfde gaat eigenlijk op voor het witvissegment, waarin het merk echt uitblinkt. Topfeederhengels als de Eurofish zetten in 2018 de toon, met de bijpassende Eurofish (feeder)molen een combi om wedstrijden mee te winnen. In het segment van de vaste hengels zijn er niet veel merken die zoals Arca inspelen op de wedstrijdvisserij, de recreanten en de moderne visserij op karpervijvers, waar Arca de lijsten aanvoert met werkelijk een grote keuze aan ‘sleurhengels’ voor de F1 karpervisserij, al dan niet voorzien van een Fighting zij-elastiekset. Let maar eens op de Addiction Carp, de Inferno Carpodrome en de Ambush Carp. Natuurlijk vinden we bij de Belgische groothandel exclusief het Fix2 segment aan zitmanden en visstations. Een zeer modern aanbod met toppers voor de wedstrijdvissers en (Made in Belgium) een prachtig arsenaal voor de recreanten.

 

 

Prachtige feedermolens...

 

Zoutwatervissers

Met betaalbare warmtekleding, strandhengels, boothengels en zeemolens kun je tevens elke vorm van zeevissen gaan uitoefenen met de producten uit de showroom en de magazijnen van Arca. Al jarenlang zorgt het merk ervoor voor de zoutwatervissers een compleet aanbod voor te schotelen en 2018 vormt daar geen uitzondering op.

 

Onder voorbehoud zullen er ook teamleden van Arca naar de Visma komen voor deskundige uitleg en voorlichting over de materialen.

 

Arca Hi Cover luggage...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. En natuurlijk wil je dit alles zelf beleven tijdens de Visma, dus wees erbij en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.