Vacature Projectmedewerker wedstrijden bij Sportvisserij Nederland

20 februari 2018 | Redactie

Voor de afdeling wedstrijden is Sportvisserij Nederland (standplaats Bilthoven) op zoek naar een gemotiveerde, ambitieuze en enthousiaste Projectmedewerker wedstrijden voor 36 uur per week. Binnen deze functie biedt de Projectmedewerker wedstrijden ondersteuning bij het organiseren van nationale viswedstrijden en het realiseren van de (beleids)doelstellingen op het gebied van breedtesport.

Wedstrijdvissen vereist de nodige organisatie en voorbereiding...

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen onder meer het organiseren van nationale viswedstrijden. Bij deze nationale viswedstrijden ben je aanwezig als wedstrijdleider, je geeft hier leiding aan de groep vrijwilligers die de organisatie van de viswedstrijd mede uitvoeren. Je biedt ondersteuning bij verschillende projecten (breedtesport en topsport) binnen het cluster wedstrijden; je helpt bij (een deel van) de communicatie rondom viswedstrijden; je voert jaarlijks de reglementswijzigingen door; je draagt bij aan de professionalisering van viswedstrijden; je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van internationale viswedstrijden in Nederland (WK’s, EK’s); je helpt voor en na het wedstrijdseizoen ook bij het uitvoeren van administratieve taken op de afdeling Visdocumenten, en je helpt bij alle andere voorkomende werkzaamheden binnen Sportvisserij Nederland.

 

Kijk voor de functie-eisen en andere details op de officiële vacature bij Sportvisserij Nederland.

 

Standplaats Bilthoven...

 

Vacature

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Piëtte van Hoorn (Hoofd cluster Wedstrijden) via hoorn@sportvisserijnederland.nl of 06-20130703. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV dan voor 10 maart naar Tineke Prins (P&O) op vacature@sportvisserijnederland.nl   

 

 

Koninklijk

De Koninklijke Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties en 850 hengelsportverenigingen. Met bijna 600.000 aangesloten sportvissers is Sportvisserij Nederland de op twee na grootste sportbond van Nederland, lid van NOC*NSF.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.