Derde beurs Hengelsport Sappemeer volgeboekt

18 februari 2018 | Redactie

De derde Hengelsportbeurs van Hengelsport Sappemeer is volgeboekt en daarom kan iedereen de volgende datum noteren: zondag 18 maart as. op de vertrouwde locatie Wijkcentrum De Kern aan de Rembrandtlaan 72a in Hoogezand. Deze gezellige dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Zet zondag 18 maart in de agenda!

 

Hengelsport Sappemeer

In Wijkcentrum De Kern  in Hoogezand zijn liefst vier zalen volgeboekt met allerlei prachtige materialen en ook nieuwe producten voor het komende seizoen. Het wordt een interessante beurs met verschillende groothandels, demonstraties en voorlichting.

 

Vaste stokken

In de zalen is natuurlijk weer plaats ingeruimd voor het vastestokkeneiland in de grote zaal en hopen er net als de voorgaande twee jaren er weer een gezellige dag van te maken. Met medewerking van groothandels, verenigingen, vrijwilligers en leden van het Evezet-Trabucco-Hengelportsappemeer team is alles in veilige handen en gaat men er in het noorden weer een mooi evenement van maken.
 

Hengelsport Sappemeer 02

 

Hoogezand

Natuurlijk moet de innerlijke mens ook weer verzorgd worden. Voor een drankje en snackje kan iedereen terecht in de Kern terwijl buiten ‘t Viskarretje staat met vitaminen uit de zee. De entree is net als voorgaande jaren € 2,50 en kinderen t/m 14 jaar mogen gratis naar binnen en mogen ook een tuigje maken bij de jeugdhengelsportvereniging-HS.

 

hengelsport Sappemeer 03
Vaste stokken vergelijken…

 

Dameswedstrijd

Tenslotte nog een blik vooruit naar de zomer: Hengelsport Sappemeer gaat op 24 juni 2018 een dameswedstrijd houden. Deze wedstrijd gaat de strijd om de eerste Hengelsportsappemeer Dames Bokaal 2018. Er zal worden gevist in het Winschoterdiep bij Zuidbroek richting Sappemeer. De hengelkeuze is vrij. Aanmelden kan reeds en doe het anders alvast op de beurs op 18 maart in Hoogezand!

 

hengelsport Sappemeer 04

 

Klik hieronder voor een filmimpressie van de beurs van 2017.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.