Op 4 maart naar de Stippermesse Bremen

16 februari 2018 | Redactie

Als witvisfanaat moet je eigenlijk zorgen dat je zondag 4 maart 2018 vrij houdt in je agenda, omdat dan in het Duitse Bremen de Stippermesse plaatsvindt. Een witvisbeurs pur sang, waar misschien wel net zoveel Nederlandse witvisfanaten als Duitse liefhebbers op afkomen.

 

Nieuwe materialen en veel primeurs...

 

Bremen

Hal 6 van de Messe van Bremen toont die dag de stand van zaken op witvisgebied, inclusief materialen, nieuwe technieken, voer en aas, vastestokkenshows, demonstraties, lezingen en eten en drinken. Een topbeurs om met je vismaten te bezoeken. Met zijn vieren in de auto en richting Bremen op zondag 4 maart. Met de auto rijd je vanuit Groningen in 2,5 uur naar deze beurs toe.

 

 

 

Ook Cresta is standhouder in Bremen...

 

Standhouders

De beurs begint die zondag 4 maart om 9 uur en eindigt rond 16 uur. Om 8 uur is de Messe al geopend en kunnen reizigers hier ook ontbijten. Op de website kun je de adresgegevens van de Bremer Messe vinden en ook wat meer details over de beurs. Op deze beurs vind je bekende en minder bekende merken, groothandels en winkeliers naast elkaar. Klik hier om de voorlopige lijst met standhouders te bekijken.

 

Nieuwe hengels van Michael Schlögl bij Sänger...

 

 

 

Vaste stokken vergelijken...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.