Schepnetsteel topper in Cresta Competition range van Spro

24 januari 2016 | Berend Masselink

Het loont de moeite om bij het kiezen van een schepnetsteel eens goed te kijken hoe deze in elkaar steekt; welke lengte hij heeft en of hij aan jouw visserij tegemoet komt. Dat je zo’n exemplaar in de Cresta Competition range van groothandel Spro tegenkomt, zal geen enkele witvisser verbazen.

Een toppertje onder de schepnetstelen…

 

Schepnetsteel

Volgens de consultants van Spro en Cresta brand-manager Arjan Klop is de steel die in de catalogus omschreven wordt als Cresta Competition Team Landingnet Handle Pro ‘het neusje van de zalm onder de schepnetstelen.’ 
Het geheim zit hem onder meer in de toegepaste materialen. De verstevigde bussen, het gebruikte carbon en het lichte gewicht maken deze steel tot een top schepnetsteel. De massieve schroefkop zit vast geborgd en is stevig omwikkeld en afgelakt zodat de overgang van kop naar carbon gelijkmatig verloopt. Hierdoor wordt schade aan de delen en de schroefkop voorkomen.

 

Schepnetsteel topper in Cresta Competition range van Spro 2

 

Cresta

Het betreffende ‘put-over’ model komt in twee uitvoeringen die beide een transportlengte van 1,55 meter hebben. Een in de lengte 4,20 meter (4 delen - 474 gram) en de ander in de lengte 5,50 meter (5 delen - 688 gram). 
De steel is slechts een klein voorbeeld uit de Cresta Competition range van de groothandel uit Vianen, die verder onder meer bestaat uit vaste hengels, luggage, foedralen, netten, paraplu’s en veel accessoires.

 

Voor meer informatie:

 

 Schepnetsteel topper in Cresta Competition range van Spro 3


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.