Eurofish Feeder: ideale feedermolen van Arca

09 januari 2018 | Redactie

Een pracht van een feedermolen ziet dit jaar het levenslicht in de showroom van Arca onder de rook van Leuven. De Eurofish Feeder is een sterke molen met rode accenten die in twee afmetingen uitkomt. Hij wordt geleverd met twee ondiepe spoelen. Een ideale molen voor elke vorm van (method)feedervissen…

 

Een klassemolen voor het feedervissen van Arca...

 

Arca

De Eurofish Feeder molen komt tegelijk uit met een gelijknamige kwaliteitshengel, die Arca heeft ontwikkeld voor de karpervijvers en de feedervisserij (in lengtes 330, 360 en tweemaal 390 – tot 60 en 100 gram), en een Eurofish Feeder Pellet Waggler (300 en 330 cm – tot 30 gram) dobberhengel. Een dergelijke set van hengel en molen is 100% op elkaar afgestemd en oogt bijzonder fraai.

 

 

Eentje in een lange reeks uit de Arca showroom...

 

Eurofish Feeder

De Eurofish Feeder molen heeft 7 kogellagers en als gezegd twee ondiepe spoelen, ideaal voor gevlochten lijn. De overbrenging van de molen is 5,8:1. De slip zit aan de voorzijde. De donkerblauwe body met rode afwerking en de geventileerde aluminium spoel ogen bijzonder fraai en de spoel is bovendien afgewerkt met twee lijnclips. De Eurofish Feeder heeft een versterkte beugel, een oversized lijnroller, een alu slinger met rubber slingerknop en een infinite anti-retour mechanisme. De eigen gewichten van de twee modellen 3000 en 4000 zijn 305 en 325 gram.

 

Begin je seizoen goed met deze klassematerialen van Arca!

 

 

Uitgevoerd met twee lijnclips en twee ondiepe spoelen...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.