Drennan’s madenkorven Top 3

06 januari 2018 | Redactie

Tussen al het geweld door van de methodfeeders en voerpellets met haakpellets, vergeten we soms dat er nog zoiets bestaat als de maggotfeeder, ofwel de madenkorf. Vooral op groter water als kanalen en rivieren is de gesloten korf met de kruipopeningen voor de maden nog altijd een zeer doeltreffende methode. Van Drennan pikken we er drie uit het assortiment.

Korven genoeg bij Drennan...

 

Drennan Feederbomb

Allereerst de Drennan Feederbomb. Deze taps toelopende ‘bom’ is een echte bom om mee te werpenomdat het loodgewicht onderin zit zodat hij als een speer werpt. De Feederbomb kun je makkelijk vullen door het dekseltje te openen. Ze zijn er in vier maten en gewichten en in twee kleuren: Mini – 15 gram /  Small – 25 gram / Medium – 35 gram en Large – 45 gram.

 

De Feederbomb...

 

Bolt Rig Feeder

De naam Bolt Rig Feeder van Drennan zegt het zelf al. Door de vorm en het gewicht van deze ovale ‘flat bottom’ madenkorf zorgt ervoor dat de vis zichzelf makkelijk haakt. De platte bodem zorgt ervoor dat hij stabiel op de bodem ligt – ook in stromend water. Verkrijgbaar in Medium (56 gram) en Large (70 gram).

 

De Bolt Rig feeder...

 

 

Oval Blockend Feeder

De nieuwste Oval Blockend Feeder is gemaakt van duurzaam, sterker polymeer plastic en kent een nog beter gestroomlijnde vorm voor stromend water. De platte loodbodem zorgt voor een zeer stabiele positie op de bodem. De Oval Blockend Feeder is er in Standard Olive Green Small (28 gram), Medium (42 gram en Large (56 gram) en in Heavy Camo Brown Small (42 gram), Medium (56 gram) en Large (70 gram).

 

De nieuwste Oval Blockend Feeder...

 

Een mooi drietal van het topmerk Drennan. Kijk voor een overzicht van alle voerkorven op deze pagina.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.