De unieke Middy Shotgun feeder nu ook als pelletfeeder verkrijgbaar

31 december 2017 | Redactie

Ken je ze nog, de Middy Shotgun feeders? In het overvloedige aanbod van voerkorven en methodfeeders voor diverse technieken, staat de Middy Shotgun eigenlijk op zichzelf, dankzij het gepatenteerde mechanisme dat de inhoud van de korf door een veersysteem naar buiten duwt onder water. Ook voor de pelletvisserij heeft Middy een dergelijk systeem ingebouwd in de Sawn-Off Shotgun pelletfeeders

 

De unieke Sawn-Off Shotgun pelletfeeder van Middy...

 

Middy Shotgun

In sommige winkels kom je ze nog tegen, de Shotguns van Middy. Zo kwamen we ze in Nederland nog tegen bij Hengelsport Sappemeer. In Engeland echter zijn de Shotguns nog in veel hengelportwinkels te vinden. Dat komt zonder meer door hun unieke werking, waarbij het gepatenteerde veersysteem (ontworpen door Rob Wootton) de inhoud van de korf naar buiten duwt.

 

Ook de allereerste Shotgun feeders duwden het voer dankzij de veer naar buiten...

 

 

Sawn-Off Shotgun

Na de Shotgun is er een vervolg gekomen met de Sawn-Off Shotgun pelletfeeders. Middy creëerde een pelletfeeder met dezelfde ‘shotgun’ eigenschappen. Het  veersysteem zorgt ook bij deze pelletfeeder voor een efficiënte aanbieding van de pellets, die op de bodem uit de korf geduwd worden en je haakaas prominent aanbieden tussen de pellets. De Sawn-Off Shotgun pelletfeeders zijn er in een Small (20 en 30 gram) en in een Large (30 en 40 gram) uitvoering. Vraag ernaar bij je winkelier, want dit systeem werkt perfect!

 

Klik hieronder om een filmpje van MatchFishing te zien over deze pelletfeeders.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.