Sensas: de norm bij kwaliteitsleefnetten

28 december 2017 | Redactie

Leefnetten heb je in allerlei varianten, maar in grote lijnen moeten ze voldoen aan eisen als gemak, stabiliteit, visvriendelijkheid en sterkte, terwijl je de maaswijdte, het materiaal en de constructie naar eigen inzicht kunt kiezen. Een uitblinker in deze witviscategorie is Sensas. De leefnetten van deze fabrikant kun je blindelings vertrouwen. Bij Kruidenier Hengelsport is de keuze aan Sensas leefnetten reuze.

Welke eisen stel jij aan een leefnet?

 

 

 

We pikken er bij het aanbod van Kruidenier drie uit veel witvissers naar tevredenheid gebruiken.

 

Belgium Rond

De Sensas Belgium Rond: een populair allround leefnet met ronde aluminium beugels voor een zeer acceptabele prijs. Verkrijgbaar in 3 en 3,5 meter uitvoeringen met bevestigingsringen. De maaswijdte van dit net is 4 mm. De bovenzijde, die dicht is afgewerkt, heeft een opening van 45 cm.

 

De Belgium Rond...

 

Titan Power

De Sensas Titan Power: een prachtig slijtvast leefnet met versterkte rechthoekige met kunststof afgewerkte beugels met een grote opening van 75 x 55 mm (daarna 56 x 45 cm). Perfect voor wedstrijdvissen en grote sterke soorten. Voorzien van een ‘vangnetje’ dat je aan je kist kunt vastmaken, zodat je de vis die naast het leefnet valt, alsnog kunt opvangen. Bij Kruidenier in 4 meter lengte verkrijgbaar.

 

De Titan Power met een 'vangnetje'...

 

 

 

De Special Fisherie...

 

Special Fisherie

De Sensas Special Fisherie: dit net is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in karpervijvers.  De Special Fisherie heeft zeer sterke micromazen en biedt een perfecte bescherming voor de vissen die met hun vinnen (of de rugvin van karper) niet vast kunnen raken in de fijne mazen. In drie lengtes verkrijgbaar: 2,5, 3 en 4 meter. De rechthoekige beugels meten 40 x 50 cm.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.