The Golden Formula: opletten concurrentie…

27 december 2017 | Redactie

De mixen van Evezet vinden gretig aftrek in de hengelsportwinkels. Ten dele vanwege de voordelige prijzen, maar zeker vanwege het succes in de wedstrijdvisserij. De vijf  toppers uit de Golden Formula range hebben we hier al eens eerder beschreven, maar hun vangkracht heeft niets aan kracht ingeboet en wanneer topvissers als Jeffrey Bakkernes ook bij Evezet voertjes zweren, wordt het voor de concurrentie tijd om op te letten…

 

Drie van de vijf toppers in totaal...

 

Golden Formula

De vijf hoofdrolspelers in de Golden Formula serie luiden als volgt: Brasem, Voorn, Allround, Feeder en Karper. Elk van deze is specifiek gericht op hun doelvisserij en dat ruik je meteen wanneer het verse voertje vanuit de verpakking komt. Die verpakkingen zijn sinds augustus ook in 4 kg uitvoeringen geleverd, en dat levert financieel voordeel op, en ook sportieve winst wanneer je veel moet voeren bij hogere watertemperaturen.

 

 

Evezet

Hier nog eenmaal de vijf voorgesteld:

Allround – basismix met een grote aantrekkingskracht en heel geschikt voor als je simpelweg niet weet waarop je gaat vissen of wat je kan verwachten van de gekozen visstek.

Voorn - een mix die is afgestemd op de blankvoorn, maar ook andere witvis is er beslist niet vies van.

Brasem - de specifieke zoetere flavour in deze mix is met name ook aantrekkelijk op grote vissen zoals brasem en zeelt, maar bijvoorbeeld ook winde.

Feeder - deze lichter gekleurde mix lost prima uit de korf. Door met het vochtgehalte te spelen, is de werking aan te passen. Zo betekent meer vocht toevoegen, langzamer lossen uit de korf. Ook prima geschikt voor het toevoegen van diverse soorten los aas.

Karper - een wat grovere mix met een extra aantrekkingskracht op (vijver)karper.

 

 

De Feeder: een lichter gekleurd voer...

 

Jeffrey Bakkernes

Jeffrey Bakkernes, talentvolle wedstrijdvisser voor Team Evezet – Trabucco, werkt natuurlijk veel met de (team)mixen van Evezet. Jeffrey viste reeds vijfmaal een WK, was Sporttalent van het Jaar en eenmaal Nederlands kampioen.

Hier geeft Jeffrey een voertip voor brasem en voorn op vijver, kanaal of rivier; wateren met matige tot lichte stroming:

- 1 deel Teammix Voorn zwart;

- 1 deel Dutch Pro teammix;

- 1 deel Dreamteammix;

- 50 gram gemalen koriander;

- een ½ deel zoete maïs;

- 100 gram Ultract teammix.

 

Meer weten en meer tips? Kijk op de website van Evezet.

 

 

Jeffrey Bakkernes: ondanks de jeugdige leeftijd al met vijf WK's ervaring...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.