Benefietdag voor Gerard Paans aan de Snake Lake

15 december 2017 | Redactie

Op donderdag 28 december wordt er een benefietdag georganiseerd voor witvisser Gerard Paans bij de Snake Lake op de Berenkuil in Putten. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten gepland zoals een commercial benefietwedstrijd, een tweedehands hengelsportbeurs, tombola en nog meer.

 

Zie voor meer info over evenementen op: www.gerardpaans.nl

 

Fotograaf

Gerard Paans (54) lijdt aan de spierziekte PSMA, een vorm van A.L.S. Gerard is - al meer dan tien jaar - fotograaf voor menig artikel in Witvis Totaal magazine en totdat het noodlot toesloeg was vissen zijn grootste passie. Hij was op menig viswedstrijd te vinden. Vrienden, collega’s en iedereen die Gerard een warm hart toedragen, willen graag iets voor hem doen nu het nog kan.  

 

PSMA

PSMA is een ziekte die langzaam je gezondheid fysiek en mentaal ondermijnt. Er is voor Gerard nog een sprankje hoop op stabilisatie en verlenging van de levensverwachting. Om deze hoop te kunnen realiseren is een dure behandeling nodig. Deze behandeling wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit was in eerste instantie voor de initiatiefnemers reden een stichting te starten. Helaas heeft de tijd Gerard ingehaald en is hij onlangs met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Na dagen vol stress en angst heeft Gerard besloten de moed niet op te geven en door te vechten. Zijn grootste wens is om eventueel de behandeling af te maken en de tijd die hij nog heeft thuis door te brengen met zijn gezin, familie en vrienden. Dit zal echter niet gaan zonder voldoende zorg.

 

Iedereen kan hierbij helpen door deel te nemen aan een van de onderstaande activiteiten op 28 december aan de Berenkuil. De organisatie hoopt op een flinke opkomst van sportvissers.

 

Benefietwedstrijd

De benefietwedstrijd betreft een ‘commercial’ wedstrijd aan het Snake Lake van de Berenkuil. De loting is om 8.30 uur. De wedstrijd start om 10 uur. Einde wedstrijd is 15 uur. De kosten zijn € 30,- p.p. - inclusief gratis lot voor de tombola (alle inkomsten gaan naar de stichting voor Gerard).

In de pauze van 12 tot 13 uur krijgen alle deelnemers gratis warme soep en oliebollen.

 

Aanmelden voor de wedstrijd kan door een mail te versturen naar: tonruijs@gmail.com

 

  Kom op 28 december naar de Snake Lake en steun de acties voor Gerard Paans!

 

Tweedehands hengelsportbeurs

Aan het Snake Lake zal op deze dag ook een tweedehands hengelsportbeurs gehouden worden. Hiervoor doet de organisatie een oproep om spullen ter beschikking te stellen. Je kunt de spullen vóór 28 december zelf afgeven aan de Berenkuil of ze tijdens je bezoek aan de benefietdag meebrengen. Je kunt ook een e-mail sturen aan tonruijs@gmail.com voor overleg om de spullen die je ter beschikking wilt stellen eventueel op te laten halen.

 

Warme soep en oliebollen

Alle opbrengsten van de verkochte spullen gaan naar de stichting voor Gerard. Iedereen is uitgenodigd om deze tweedehands hengelsportbeurs op 28 december te bezoeken. Een ieder is welkom en je hoeft je niet aan te melden! Ook voor de bezoekers is er tussen 12 en 13 uur gratis warme soep en oliebollen. De aanvang van de beurs is 10 uur.

 

Tombola

Tijdens de benefietdag zullen er tevens loten verkocht worden voor een tombola. Om 16 uur zal de trekking hiervan plaatsvinden en zullen er diverse prachtige hengelsportartikelen van Shimano worden verloot onder de bezoekers en wedstrijdvissers. Willem Stolk, hoofdredacteur van Witvis Totaal, zal de loting verrichten en is op deze dag aanwezig voor al jullie vragen.

 

De organisatoren hopen op veel steun uit de witviswereld en nodigt iedereen uit om op 28 december langs te komen aan de Snake Lake op de Berenkuil langs de A28 afslag Putten/Nijkerk!

 

 

Het adres van de Berenkuil is: Berencamperweg 11, 3882 SP Putten.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.