Veel animo voor Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018

12 december 2017 | Redactie

Na de eerste aankondiging van het onder auspiciën van ons Witvis Totaal magazine georganiseerde programma aan commercial wedstrijden in 2018 hebben jullie massaal gereageerd en daar zijn de organisatoren Ton Ruijs en Edwin van den Biggelaar wát blij mee. Er zijn nog slechts enkele plekken over en wil je komend jaar dus mee doen, probeer er dan snel bij te zijn.

 

Extra wedstrijd

Vanwege het groot aantal aanmeldingen hebben wij inmiddels nog een extra wedstrijd in het programma opgenomen en wel op zondag 1 juli 2018 op De Vossekuil. Dit betreft een zogenaamde Twin Margin koppelwedstrijd, waarvoor jullie nu kunnen inschrijven. Specifiek voor deze wedstrijd is dat er slechts met een maximale lengte van vijf meter mag worden gevist. Er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar en de inschrijfkosten bedragen € 60,00 per koppel.

 

Gewijzigde datum Avondwedstrijd

Verder is er een wijziging van datum voor één van de op ’t Mun, De Vossekuil en De Berenkuil te houden avondwedstrijden.  De avond van woensdag 30 mei vervalt en deze avondwedstrijd wordt verplaatst naar een week eerder: woensdag 23 mei.

 

Deelnemen?

Mochten jullie de bekendmaking van het volledige wedstrijdprogramma van de WTCC hebben gemist, dan vind je alle wedstrijdconcepten voor 2018 hier.

 

Veel belangstelling 02

 

Wil je deelnemen aan een of meer concepten van de Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden, dan verzoeken wij jullie om voor uiterlijk 1 januari 2018 per e-mail aan wtcarpclassics@hotmail.com door te geven aan welke wedstrijd(en) je wilt deelnemen in 2018. Vermeld in je mail duidelijk de volledige naam en datum van de wedstrijd(en) en geef ook bij elke wedstrijd waarvoor je je opgeeft aan, of je wel of niet hebt deelgenomen in 2017. Doe dit nauwkeurig om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen

 

Met vriendelijke groet,
Ton Ruijs & Edwin van den Biggelaar

 

veel belangstelling 03

De organisatie hoopt ook jou aan een van de commercials te mogen ontmoeten!

 

De Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden worden komend jaar gevist op de volgende vijvers:

 

 

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 05

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 06

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 08

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 09

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.