Publieksprijs voor Browning Sphere Zero-G Power Perfection vaste stok

07 december 2017 | Redactie

Diverse nieuwe spullen uit de Zebco-stal zijn als ‘beste nieuwe producten’ bekroond op de Hengelsport & Botenbeurs die van 1 tot 3 december in Utrecht plaatsvond. Een van de producten was de Browning Sphere Zero-G Power Perfection; een 11,50 meter lange vaste stok met bijzondere eigenschappen. De hengel van Browning wordt gemaakt van het beste Japanse carbon mogelijk en weegt slechts 655 gram.

 

Browning kan bogen op jarenlange ervaring en diverse wereldtitels...

 

Browning

Beursbezoekers kregen ter plekke in de Jaarbeurs de kans om hun stem uit te brengen in de categorieën zeevissen, witvissen, roofvissen en karpervissen. De winnaar overall, dus van alle categorieën, werd de Sphere Zero-G Power Perfection vaste hengel van Browning. Met zijn 11,5 meter is dit een wat kortere hengel die daardoor perfect geschikt is voor wedstrijden waar een limiet geldt voor de hengellengte – zoals vaak in de Benelux. De Radical Rastafari boilie werd in de categorie karpervissen uitverkoren, terwijl bij het zeevissen de Fin-Nor Offshore Spinning 105 in de prijzen, dankzij zijn ongelofelijk grote spoelcapaciteit van 700 meter 45/00 mm lijn. 

 

 

 

 

Sphere Zero-G Power Perfection

De Browning Sphere Zero-G Power Perfection is een topkwaliteit hengel in de kortere categorie tot 11,50 meter. De perfectie bij deze lengte wordt bereikt door een superlaag gewicht van 655 gram bij zeven delen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het beste Japanse carbon dat beschikbaar is. Bij deze Sphere Zero-G Power Perfection is gekozen voor de beste actie in plaats van ‘de langste hengel’.

 

 

 

Senior Business Manager Dietmar Isaiasch en Mitch Pans van Zebco Europe tonen hun winnende producten.

 

Sphere Multikits

De hengel, die uitstekend gebruikt kan worden op karpervijvers en ‘wild’ openbaar water met grote witvis en brasem, is met extra carbon ringen versterkt en op de kwetsbare ‘female joints’ delen met extra carbon in de lengterichting bij de ‘male joints’ verbindingspunten. Geleverd met pre-bushed Sphere Multikits met unieke Duo-bush waarmee je diverse tips kunt inpassen. De diverse delen zijn verwisselbaar met delen van de Silverlite en Xitan hengels.

Ook verkrijgbaar als Sphere Zero-G Power Perfection in 10,50 meter lengte van 645 gram.

 

Klik hier voor meer informatie over Browning.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.