Berlok voerpellets: extra dimensie voor je voer

06 december 2017 | Redactie

Berendsen lokvoer, oftewel Berlok, heeft drie van haar succesvolle grondvoertjes in pelletvorm geperst via ‘extrusie’. Dit verwarmings- en persings-procedé  levert voerpellets op die als grote voordeel hebben dat deze voerpellets langzamer oplossen dan je grondvoer. Dit kan voor de witvisser een zeer sterke aanvulling zijn voor het gebruikte voer…

Verleng de werking van je voer…

 

Berlok

Als wedstrijdvisser of recreatievisser wil je graag dat je voer zo goed en zo lang mogelijk de vis kan lokken. Berlok (Berendsen Lokvoer) heeft daar als voerfabrikant alle expertise ingestoken met onder meer haar DK Absolute voer, het Extreme voer en de Feeder speciaal. Met de geëxtrudeerde versies van deze voertjes in pelletvorm kun je de werking ervan nog eens extra verlengen!

 

Berlok voerpellets: extra dimensie voor je voer 02
Onder meer als toevoeging bij je DK Absolute grondvoer…

 

Oplostijd

Het klinkt even simpel als verrassend: voeg aan je grondvoer of feedervoer een deel van datzelfde voer in pelletvorm toe, en de werking wordt ineens met wel 3 tot 4 minuten verlengd door de vertraagde oplostijd van de pellets. Dat principe is door Berlok als primeur op de markt gebracht tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs. Witvis Totaal bracht dit nieuws al live vanaf de beurs. 

 

DK Absolute

Pellets en voer bijeen, in voerbal, cup of voerkorf, krijgen hiermee een extra dimensie. De attractieve werking van het voer wordt niet versterkt, maar eenvoudigweg verlengd. Deze innovatieve pellets verschijnen als gezegd in de smaak van DK Absolute, Extreme en Feeder special voer in zakjes van 300 gram in diverse diameters, waarbij de 4 mm pellets als richtlijn worden aanbevolen.  Vraag ernaar bij je hengelsportwinkelier!

 

Berlok voerpellets: extra dimensie voor je voer 03
In diverse millimeters dikte…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.