Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018

24 november 2017 | Redactie

Onder auspiciën van ons Witvis Totaal magazine organiseert kernredactielid Ton Ruijs samen met zijn vismaat Edwin van den Biggelaar reeds een aantal jaren een reeks wedstrijden op diverse Nederlandse vijvercomplexen, waaronder de inmiddels gerenommeerde competitie Witvis Totaal Carp Classic. Ook komend jaar wordt er onder de vlag van Witvis Totaal weer een breed platform aan dergelijke open Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden georganiseerd, waaraan je kunt deelnemen, mits je daartoe tijdig een plekje hebt gereserveerd. En de inschrijvingen voor al die wedstrijden gaan vanaf nu los, zoals Ton Ruijs hier verder uitlegt.

 

 

Ik kan het iedere witvisser aanraden om dat commercial vissen eens te proberen en zo zelf te ervaren hoe leuk technisch en vooral spectaculair deze tak van wedstrijdvissen is. Bij de onder de vlag van Witvis Totaal te organiseren wedstrijden op diverse commercials in het land, is iedereen van harte welkom, zowel de recreatieve als meer ervaren wedstrijdvisser. Lees dus vooral verder!

 

Inschrijving

Wil je deelnemen aan een of meer concepten van Witvis Totaal, dan verzoeken wij je om vóór uiterlijk 1 januari as. per e-mail door te geven aan wtcarpclassics@hotmail.com aan welke wedstrijd(en) je in 2018 wilt deelnemen. Vermeld daarbij duidelijk in je mail de volledige naam (zie het overzicht hieronder) van de wedstrijd(en) en geef ook bij elke wedstrijd waarvoor je je opgeeft aan, of je al dan niet hebt deelgenomen in 2017. Doe dit nauwkeurig, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

 

Als je vorig jaar namelijk reeds hebt deelgenomen aan een of meer van de wedstrijden, dan ben je automatisch geplaatst (voor deze wedstrijd(en) en daarmee zeker van deelname

 

Heb je vorig jaar niet deelgenomen aan een (of meer) van de wedstrijden waarvoor je je nu aanmeldt, dan plaatsen wij je (voor deze wedstrijd(en) op de reservelijst(en) en wel op volgorde van binnenkomst van je inschrijving. Na 15 januari 2018 berichten wij je vervolgens per e-mail of je al dan niet geplaatst bent voor deze wedstrijd(en). De wedstrijdreglementen en overige details van alle wedstrijden zullen na 15 januari worden gemaild. 

 

Let wel: vóór 15 januari as. ontvangt niemand een bevestiging van zijn of haar inschrijving.

 

Namens de organisatie en Witvis Totaal wensen wij jullie allemaal een fantastisch wedstrijdseizoen, met veel vis en sportiviteit. 

 

Hieronder een volledig overzicht van alle wedstrijdconcepten en de data van de Witvis Totaal wedstrijden in 2018.

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 02

In 2017 werd Dylan Oomen winnaar van de prestigieuze Witvis Totaal Carp Classic 2017.

 

 

Witvis Totaal Carp Classic 

Op verzoek beginnen we komend jaar wat later in het seizoen met deze inmiddels prestigieuze competitie. De Witvis Totaal Carp Classic wordt gevist over vijf wedstrijden, waarvan uiteindelijk de vier beste uitslagen tellen. Er wordt gevist in vijf poules van elk maximaal 16 deelnemers in verschillende sectoren. De beste vier deelnemers (per poule) vissen uiteindelijk de  tweedaagse finale om de titel ‘Winnaar Witvis Totaal Carp Classic 2018’ en tevens Winnaar NK individueel.

 

Er wordt gevist op vijf verschillende vijvercomplexen en iedere poule vist dus ook één keer op elke vijver. 

 


 

Deelnemende vijvers Witvis Totaal Carp Classic 2018:

De Vossekuil 
‘t Mun vijver 6/7 
De Berenkuil 
Aquavita
Toms Creek 

 


 

Er zijn per poule en per wedstrijddag zes geldprijzen te verdelen. De hoofdprijzen tijdens de finale zijn bij volle bezetting respectievelijk: € 1.000,00 -  € 750,00 - € 500,00 - € 400,00 en € 300,00. De overige finalisten zijn verzekerd van een sponsorprijs. Het inschrijfgeld voor de gehele competitie van vijf wedstrijden (+ eventuele finaleweekend) bedraagt € 200,00 per deelnemer.

 

Hier volgen de data van de vijf wedstrijden en twee finaledagen om de Witvis Totaal Carp Classic 2018:

 

2018Datum
1wedstrijdZaterdag 5 mei
2wedstrijdZaterdag 19 mei
3wedstrijdZaterdag 23 juni
4wedstrijdZaterdag 7 juli
5wedstrijdZaterdag 14 juli
1e finale dag (Vossekuil)Zaterdag 1 september
2e finale dag (Vossekuil)Zondag 2 september

 

Witvis Totaal Avondwedstrijden

Dit jaar worden de diverse avondwedstrijden gelijktijdig op woensdagavond gevist op De Vossekuil, vijver 6/7 van ’t Mun en De Berenkuil. Het betreft geen competitie en je kunt je dus naar keuze opgeven voor een of meer wedstrijden per vijver. Er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar en de inschrijfkosten bedragen € 20,00 per persoon per wedstrijd. 

 

De drie avondwedstrijden vinden op de volgende data plaats:

 

2018Data
1wedstrijdWoensdag 23 mei
2wedstrijdWoensdag 6 juni
3wedstrijdWoensdag 13 juni

 

Witvis Totaal Twin Margin

Dit concept is in 2018 ongewijzigd en betreft twee koppelwedstrijden.

De eerste wordt op zondag 17 juni 2018 gevist op ’t Mun en de tweede op zondag 1 juli 2018 op De Vossekuil. Dit betreft zogenoemde Twin Margin koppelwedstrijden, waarvoor jullie nu kunnen inschrijven. Specifiek voor deze wedstrijden is dat er slechts met een maximale lengte van vijf meter mag worden gevist. Er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar en de inschrijfkosten bedragen € 60,00 per koppel.

 

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 03

De Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden staan altijd garant voor veel plezier, vis en sportiviteit.

 

Witvis Totaal 12 uurs koppel

Op zaterdag 21 juli 2018 wordt een 12 uurs koppelwedstrijd gevist op gelijktijdig De Vossekuil en de Berenkuil. Het betreft een wedstrijd met de vrije hengel en er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar.


De inschrijfkosten bedragen € 60,00 per koppel.

 

Witvis Totaal Nachtmarathon op De Berenkuil:

Ook het concept voor de nachtmarathons is in 2018 ongewijzigd. De eerste betreft een koppelwedstrijd die op De Berenkuil wordt gevist. Vissen van vrijdagavond 17 augustus 20.00 uur tot zaterdagochtend 18 augustus 8.00 uur. Het betreft een wedstrijd voor de vrije hengel en er kunnen maximaal 25 koppels deelnemen.


Er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar en de inschrijfkosten bedragen € 60,00 per koppel.

 

Witvis Totaal Nachtmarathon op ‘t Mun

De tweede nachtmarathon wordt gelijktijdig gevist op de vijvers 6/7 en 8 van ’t Mun. Vissen van zaterdagavond 18 augustus 20.00 uur tot zondagochtend 19 augustus 08.00 uur. Het betreft een wedstrijd voor de vrije hengel en er kunnen maximaal 24 koppels deelnemen.


Er zijn zowel geld- als sponsorprijzen beschikbaar en de inschrijfkosten bedragen € 60,00 per koppel.

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 04

Afgelopen jaar ontpopte de Lady’s Challenge zich tot een onvergetelijke dag voor alle deelnemende dames én hun partners. Eerste editie gemist? Dan volgt komend jaar een herkansing!

 

Witvis Totaal Lady’s Challence

Na het grote succes van de eerste editie in 2017 wordt er ook komend jaar weer een Witvis Totaal Lady Challenge gevist, een wedstrijd speciaal voor de vrouwelijke partners van de Witvis Totaal deelnemers. Deze Witvis Totaal Lady Challenge vindt plaats op zondag 15 juli 2018 op De Vossekuil. De heren mogen de vrouwen coachen en helpen met alle onderdelen, maar mogen beslist zelf niet vissen. Doelstelling is een gezellige dag en veel lachen met elkaar. 


Er is een leuke prijzentafel met speciale sponsorprijzen met een ‘female touch’ en het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 inclusief buffet voor twee  personen. 

 

Wij hopen jullie hiermee ook komend jaar weer een wedstrijd te presenteren, met werkelijk voor elk wat wils.
De afgelopen jaren heeft de ervaring geleerd dat de belangstelling voor de diverse concepten enorm groot is, dus wees er snel bij en laat ons per e-mail je belangstelling blijken.

 

Met vriendelijke groet,
Ton Ruijs & Edwin van den Biggelaar

 

De Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden worden komend jaar gevist op de volgende vijvers:

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 05

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 06

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 08

 

Inschrijving Witvis Totaal Commercial Carp wedstrijden 2018 09


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.