Arca pakt stevig uit in 2018

14 november 2017 | Redactie

Onder het motto ‘sterk onder eigen merk’, biedt groothandel Arca zijn nieuwe 2018 producten aan in de showroom in het Belgische Linden. Arca is zeker voor de witvissers een belangrijke naam met onder meer de merken Mustad, Platil, Stonfo, Trabucco, Waterqueen, Bait-Tech, Deeper, Pesca Viva en Pure Fishing.

 

Sterk in vaste hengels...

 

Arca vaste hengels

Voor 2018 heeft Arca voor ieder wat wils op gebied van vaste hengels: mooie brasemhengels (Bream Sensor, Bream  Squad en Allround Squad) en krachtige karper hengels (Demon Carp en de series Hydro Carp en Inferno Carpodrome in verschillende uitvoeringen). Daarnaast lanceert Arca tevens de Magic Powerlight Radical Carp, die de referentie zal worden in 2018 voor het trek- en sleurwerk.

 

 

Eurofish Feeder

Een aantal nieuwe feederhengels zijn ook te bewonderen, zoals de Intense Feeder. Daarnaast is er een verdere uitbreiding van de serie Eurofish Feeder hengels met een vernieuwde afwerking, waaronder een Pellet waggler feeder. Onder de naam Eurofish Feeder komt ook een speciale feedermolen uit van Arca. Natuurlijk zijn er ook veel nieuwigheden op het gebied van schepnetten en leefnetten, alsmede het Fix2 zitmanden gamma – van Belgische makelij - dat inmiddels een indrukwekkende omvang heeft bereikt.

 

 

Het Fix2 gamma...

 

Gamma

Zoals we van Arca gewend zijn, gaan de betaalbare prijzen en de kwaliteit hand in hand. Op korte termijn leest u in deze kolommen meer details over het nieuwe 2018 gamma van Arca. Voor meer informatie, kijk op de website www.arca-bifa.com

 

Nieuwe netten en leefnetten...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.