Specialist range Drennan: travelling light

10 november 2017 | Redactie

Drennan heeft haar nieuwe Specialist range ontwikkeld voor de sportvissers die van struinen houden en liever niet met al te zwaar materiaal rondzeulen. ‘Travelling light’ is de boodschap die deze range meekrijgt. De Specialist range van Drennan bestaat uit producten als een oprolbare onthaakmat, rugzakken en hengelfoedralen zoals de Double Rod Sleeve.

 

'Travelling light' lijkt de boodschap van de Drennan Specialist range...

 

Drennan

De Double Rod Sleeve is gemaakt van duurzaam 600 Denier nylon met een binnenzijde van gevoerd materiaal en een versterkte waterdichte onderzijde. Met twee vakken aan de buitenzijde en klittenband riempjes voor bevestiging van een paraplu of extra hengel, kun je nog eens extra materiaal meedragen wanneer je daarvoor kiest.

 

 

Double Rod Sleeve

De binnenzijde van de Double Rod Sleeve biedt ruimte voor twee opgetuigde hengels en heeft bovendien nog drie opbergvakken voor feedertips, lood of voerkorven. De sterkte rits loopt over de gehele lengte van het foedraal, dat wordt gecompleteerd door een gevoerde schouderriem en handvat. Een mooi groen foedraal van het traditionele merk dat thuis is op alle fronten van de sportvisserij.

 

 

Kijk op de vernieuwde website om de gehele Specialist range te bekijken.

 

Hieronder een filmpje waarin Martin Bowler van  Drennan uitlegt wat de filosofie achter de Specialist range is.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.