Unieke X-Change Distance korven van Guru

07 november 2017 | Redactie

Er wordt al veel over de nieuwe X-Change Distance feeders gesproken die begin december verkrijgbaar zullen zijn. Feeder crack Ramon Ansing gebruikt deze korven al een tijdje en is er zeer goed over te spreken. “Een briljante combi tussen effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid,” aldus de meervoudige feederkampioen. In een artikel op de website van Guru onderbouwt hij zijn mening.

Feederkorven met verwisselbare ringen...

 

Guru

De nieuwe X-Change Distance feeders van Guru bestaan uit drie verschillende soorten; de Open End en Cage in small, medium en large, elk in vier gewichten aangevuld met twee maten Bait-Up feeders. “Met deze combi dek ik ongeveer 80% van mijn visserij met niet meer dan een 25 tal feeders. Geen tassen meer vol verschillende gewichten en soorten feeders met het gevaar dat je net niet dat ene juiste gewicht kan vinden,” aldus Ramon.

 

 

Werkt snel in de praktijk...

 

X-Change Distance

Ansing: “Iedereen kent het wel, de beet zit er lekker in en je kan comfortabel de afstand halen, totdat de wind of stroming iets aantrekt. Je wilt wisselen naar een zwaardere feeder maar komt tot de conclusie dat je dezelfde feeder als waarmee je op dat moment zit te vissen niet meer bij je hebt. Met als gevolg meer of minder voer in de feeder, andere werpeigenschappen en onnauwkeurige worpen. Met de nieuwe X-Change Distance feeders van Guru draai je heel simpel de loden ring los van de basis en bevestig je met hetzelfde gemak een zwaardere of lichtere ring. Het feeder type en de grootte blijft gelijk en je kunt net iets zuiverder gooien in de iets aangetrokken wind of de feeder blijft nu net wel liggen in de hardere stroming…”

 

Eenvoudige snelsluiting...

 

 

Meer lezen? Klik dan hier om naar het artikel op de Guru website te gaan.

 

Klik hieronder om een filmpje te zien over deze voerkorven.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.