Marukyu Naturals lokvoer gepresenteerd op beurs Utrecht

05 november 2017 | Redactie

Marukyu zal eind 2017 een speciale serie ‘Naturals’ lokvoer voor open water presenteren. Deze lokvoeders komen in verpakkingen van 2 kg op de markt voor wateren als kanalen, rivieren, grachten, vijvers en meren en kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De presentatie vindt plaats op de beurs in Utrecht.

Zes op een rij...

 

Marukyu

Op verzoek van veel witvissers die de lokkende kracht van de karper gerichte lokvoer soorten al kennen  heeft Marukyu zich het afgelopen jaar bezig gehouden met de ontwikkeling van een serie lokvoeders in verpakkingen van 2 kg.

 

Value for money

De kracht van de unieke bestanddelen zoals door Marukyu gebruikt zijn reeds jarenlang bekend. Was de prijs voorheen wellicht een obstakel dan is dat nu zeker geen onoverkomelijk obstakel meer. Prijs en product zijn, in relatie tot elkaar, perfect bij elkaar gebracht en dat levert een prima ‘Value for money’  garantie. De advies verkoopprijs bedraagt € 7,49 per 2 kg.

 

 

Naturals

De nieuwe serie Naturals lokvoer zal voor het eerst gelanceerd worden op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht op 1,2 en 3 december op de Marukyu stand nummer 164 en bestaat uit de volgende samenstellingen: Big River, River, Bream, Lake, Roach en Fishmeal Bream.

 

Marukyu wordt in Nederland en Duitsland exclusief verdeeld door Evezet.

 

In 2 kg verpakking...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.