Snake Lake: het aftellen is begonnen!

04 november 2017 | Redactie

Op 11 november aanstaande opent De Berenkuil haar Snake Lake; de nieuwe witvis-en karpervijver. Een vijver die speciaal is ingericht om te vissen met de vaste stok, matchhengel of zelfs met de (method)feeder. Inmiddels bestaat het visbestand uit duizenden mooie karpers, barbelen, zeelt, kopvoorns en windes!

Als een slang ligt het water langs de A28...

 

DE BERENKUIL

Met 56 visplaatsen wordt deze Snake Lake in Putten/Nijkerk de grootste commerciële visvijver van Nederland. Het idee is ontstaan uit de vele voorbeelden van de commercial fisheries in Engeland. Zelfs de vissen zijn uit de UK geïmporteerd. Een prachtige natuurlijk ingericht water, ideaal voor dagrecreatie en wedstrijdvisserij. 

 

Snake Lake het aftellen is begonnen 2

Met karper...

 

Snake Lake het aftellen is begonnen 03

Barbeel...

 

Snake lake

Op 31 oktober jl. werden nog 15.000 vissen uitgezet op het nieuwe water, en inmiddels is geconstateerd dat deze vissen zich al goed thuis voelen op het voedselrijke terrein langs de A28. De Berenkuil is als complex nu een prachtig water rijker geworden, naast de al bestaande grote vijver en de kleinere forellenvijvers. 

 

Snake Lake het aftellen is begonnen 04

Hendrik Hamstra met een forse winde voor de Snake Lake...

 

Snake Lake het aftellen is begonnen 05

En wie voor goud gaat, komt ook niet voor niets...

 

Trappelen

Eigenaar Hendrik Hamstra van De Berenkuil verwacht veel van de Snake Lake en veel commercial witvissers in ons land staan al te trappelen van ongeduld om een dagje mee te maken aan deze vijver. Visvijvers de Berenkuil ligt aan de Berencamperweg 11 in Putten. Voor openingstijden en routebeschrijving kijk de op de website of op de Facebookpagina.

 

Carbonslopers

Klik hieronder om een impressie te zien van de ‘bewoners’ van de Snake Lake tijdens de uitzetting op 31 oktober. En merk op, dat er heuse carbonslopers tussen zwemmen. Dus stem je materiaal niet alleen af op de gemiddelde maat!

 

 

 

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.