Nieuwe Shimano witviscollectie bij Voorhuis

02 november 2017 | Redactie

Daar is ie weer; de maandelijkse actie van de maand bij Voorhuis Hengelsport. Deze keer geen aanbiedingen, maar wel een knaller. De zaak in Albergen heeft namelijk alles van de nieuwste Shimano spullen in huis van de 2018 collectie. En dat alleen is al de moeite om in de auto te stappen en met een bak koffie in de hand eens rond te neuzen bij deze witvisspecialisten.

Nu in huis!

 

Voorhuis Hengelsport 

Natuurlijk mag je dan geen koffie morsen op die mooie nieuwe Shimano kleding, de hengels en de molens die in de showroom staan te pronken, maar dat spreekt vanzelf. De klanten die de zaak wat beter kennen, weten dat je met de broers Rob en Jurgen altijd wel een mooie deal kunt sluiten als je op zoek bent naar een mooie vaste hengel, feederhengel, molen of viskist. Of wanneer je naar eigen inzicht een bepaald elastiek wil hebben in jouw favoriete topset. Klaar terwijl u wacht…

 

Nieuwe Shimano witviscollectie bij voorhuis 02
Zoveel werphengels? Welkom in Albergen…

 

Shimano

De nieuwe 2018 collectie van Shimano mag er wezen. Niet alleen op kledinggebied, waar het merk met Dryshield materialen, donsjacks en waterdichte spullen de elementen tegemoet gaat, maar ook met luchtiger kledij voor de zomerse witvissers en bovendien leuke series caps en mutsen. Voor de witvisser zijn er tal van primeurs te aanschouwen op gebied van vaste hengels, feederhengels en luggage. Alvast een sneak preview? Klik hier om de (voorlopige) 2018 catalogus te bekijken, voordat je in de auto naar Albergen rijdt.

 

Nieuwe Shimano witviscollectie bij Voorhuis 03
Met Rob en Jurgen kun je vaak wel een mooie deal sluiten…
 

Nieuwe Shimano witviscollectie bij voorhuis 04


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.