Baitclouds voor de witvis

22 oktober 2017 | Redactie

De Baitcloud voerbollen vertegenwoordigen ‘het nieuwe voeren’ en ook steeds meer witvissers bouwen ervaring op met de bruisende bollen. Met name de uitvoeringen Corn (mais) en Panfish (kleine roofvisjes) zijn geschikt om in hun geheel, of in brokjes, te gebruiken tussen je voeraanbiedingen om zo een visueel opvallend voerspoor te maken, en natuurlijk gebruik te maken van de aminozuren en voerbestanddelen van de Baitcloud voerbollen.

 

Corn voor de karper en witvis...

 

Baitcloud

Baitcloud heeft de bollen ontwikkeld voor een heel spectrum aan vissoorten. Tot nu toe zijn er zeven uitvoeringen, die zowel voor witvis als voor roofvis en zeevis geprepareerd zijn. Voor witvissers zijn natuurlijk de mais-uitvoering en de panfish-uitvoering interessant. Die laatste categorie wordt een mix van dierlijke voerbestanddelen als wormen en vismeel aangeboden via de bollen.

 

 

Voor de panfish...

 

Niet overvoerd

De voerbollen geven specifieke geuren af en vertonen hun visuele attractie door de hele waterkolom te bestrijken met geurende luchtbellen en kleine glitters. Wanneer de nieuwsgierige vis eenmaal op de voerplek rondhangt, hebben ze snel door waar de bron van die attractie te vinden is. Uiteraard worden de vissen niet overvoerd door de geuren, omdat alles na verloop van tijd oplost in het water.

 

De Baitcloud ingrediënten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Kruimel ze door je grondvoer, in je (method) voerkorf of in een afgesloten madenkorf. De Baitcloud bollen (drie per verpakking) worden verdeeld door Tippen Valley en zijn inmiddels al bij veel hengelsportwinkels te koop.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.