Band’ums voor elke situatie

10 oktober 2017 | Redactie

Dat Sonubaits het witvissen serieus neemt, kun je meteen zien aan het uitgebreide gamma aan voer en aas voor de vijvers, het methodvissen en alles voor de kanalen, rivieren en stilstaande wateren. Het merk blijft bovendien ontwikkelen en sloeg onlangs met de Lava Rocks een nieuwe richting in. Qua haakaas is de keuze reuze met hun ranges aan Band’ums.

 

Sonubaits

Het mooie van de Band’ums mini-boilies is de dumbell vorm die het eenvoudig maakt om de baitband houvast te geven aan het haakaas. Bovendien zijn de uiteinden iets groter, zodat je elastiekje helemaal prima in het midden blijft hangen. Resultaat: minder verlies van je aasje en langer plezier van één Band’um, zelfs na enkele vangsten. En sneller klaar voor de volgende vangst…

 

Band’ums

De Band’ums zijn verkrijgbaar in zeven flavours, waaronder Krill, Green, Tigerfish, Strawberry, Pineapple, White Chocolate en een attractieve Salted Nut Crush. Daar blijft het niet bij, want zoals bij het karpervissen, waar pop-ups en wafters gebruikt worden, heeft Sonubaits voor de witvissers (en karpervissers die klein aas prefereren) de ‘Semi-Buoyant Bandums’ ontwikkeld. Deze drijvende Band’ums vallen net even meer op dan de zinkende en doen het erg goed aan de methodfeeder, waar ze als een kers op de taart boven het methodvoer zweven en prima zelfgehaakte vissen opleveren.

 

Bandums voor elke situatie 02

 

Mini Band’ums 

Matching the hatch, nog zo’n mooie term die niets anders betekent dan je aaskeuze aanpassen aan de omstandigheden. Heb je te maken met moeilijke vis, dan kun je dankzij Sonubaits je aas in diameter aanpassen op de vis. Band’ums zijn er daarom ook in grote en kleine diameters. De grote voor een visserij die lekker loopt en groot opvallend haakaas vergt, en kleine Band’ums voor de voorzichtige visjes en misschien wel de winterse visserij met feeder, vaste stok of matchhengel. 
Deze Mini Band’ums zijn er in 5 mm, waar je met beschikbare baitbands prachtig met finesse mee kunt vissen. Deze kleintjes zijn er in de smaken Krill, Pineapple, Bloodworm, White Chocolate en F1.
 

Volg Sonubaits ook op Facebook voor actuele ontwikkelingen.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.