Plateaus zonder pootjes

08 oktober 2017 | Redactie

Het Franse topmerk Garbolino – onderdeel van Sert – timmert hard aan de weg in de witviswereld. Na Frankrijk en Engeland is deze topper ook in Nederland en België aan een nieuwe opmars bezig. Voor 2017 vielen al erg veel nieuwe producten te bewonderen, maar voor 2018 worden nóg meer bladzijden aan de catalogus toegevoegd. Waaronder fraaie ‘pootloze’ aasplateaus.

 

Een fraai gezicht zonder al die zijpootjes...

 

Garbolino

De nieuwe aasplateaus van Garbolino zijn praktisch en superhandig omdat ze niet ondersteund worden door al dan niet telescopische poten, terwijl ze toch erg stabiel en sterk zijn. Dat is onder meer te danken aan de dubbele onder- en bovenbevestiging aan de poten van de viskist. De foto van topvisser Stefan Pottelet met de volle emmer water op een van de plateaus bevestigt dat.

 

 

Aan elke poot een dubbele bevestiging...

 

Dubbele bevestiging

De dubbele bevestiging aan je kist is bovendien passend op zowel 25-, 30- en 36 mm buizen. Doordat de steunen kunnen worden ingeklapt is ook het transport makkelijk gemaakt. Er komt ook een uitvoering met kap als bescherming tegen zon en regen.

 

 

Stefan Pottelet is er blij mee...

 

December

Mensen die reeds in de auto zitten om naar de winkel te rijden wordt dringend verzocht terug te keren, want deze fraaie plateaus zullen niet eerder dan december 2017 de winkels bereiken. Als je daarentegen wat zuinig doet met de sinterklaasinkopen, kun jij je pootloze maden en casters gewoon op die prachtige nieuwe pootloze plateaus van Garbolino laten rondkruipen!

 

 

Zo stevig zijn ze...

 

 

Detailopname van de constructie bij het aansluiten...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.