Mainline Match in de winkels

06 oktober 2017 | Redactie

Mainline is als karpermerk gekend vanwege zijn brede aanbod van voer, aas en attractoren voor de karpervisserij. Geen wonder dat deze ervaren firma ook de moderne witvisserij hierdoor op maat kan bedienen. Dat doet ze dan ook sinds kort met het Mainline Match aanbod.

Wafters doen hun intrede in de witvisserij...

 

Mainline Match

De Mainline Match serie bestaat uit grondvoeren, liquids, pellets en haakaasjes die qua maat en afstemming vrijwel elke vorm van witvissen bedienen. Een van die producten is de Fine Method Mix. Door gebruik te maken van de beste fijngemalen ingrediënten zoals vismeel en gemalen pellets biedt de Fine Method Mix een super fijn grondvoer dat zich perfect laat mengen en onder water goed uit elkaar valt.

 

 

Cell range

Ook opvallend is de Cell range uit de Mainline Match serie. De naam Cell is al jaren bekend bij karpervissers als een van de beste additieven die er zijn. Om deze reden is Cell dan ook een perfect additief aan de onweerstaanbare Mainline Coarse Pellet range. De Match Activated Carp Cell Pellets werken uiterst effectief. De Cell  pellets zijn verkrijgbaar in 2, 4, 6 en 8 mm.

 

 

Super Fine Match Margin mix

Andere producten uit de Mainline Match Range zijn onder meer de mini-boilies, wafters, dumbells in 8 mm grootte;  de (PVA vriendelijke) Carp & Coarse Sticky Syrups, de Super Fine Match Pole mix en de Super Fine Match Margin mix.

 

In veel hengelsportwinkels is de Mainline Match range reeds te vinden.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.