STERKE UITBREIDING CRESTA EVA LUGGAGE

05 oktober 2017 | Redactie

Cresta gaat ‘als de brandweer’ en heeft voor het nieuwe seizoen weer zes modellen luggage in de EVA range ontwikkeld. Het EVA Luggage pakket is uitgebreid met nieuwe modellen voor het opbergen van voer, aas, accessoires en netten. Kwaliteitsmateriaal bedacht voor de kritische witvisser.

 

Een fraaie serie aanwinsten…

Cresta

Het waterdichte en reukloze EVA materiaal is ideaal als opbergmateriaal langs de waterkant en in vochtige en modderige omstandigheden. Je kunt het goed afwassen en het houdt de luchtjes binnen.

De formaten van de ‘bags en bowls’ zijn afgestemd op de Cresta Base Bag, zodat deze hier zonder ruimteverlies in opgeborgen kunnen worden. Ook past de Modular Hooklength Retainer hier precies in. 

 

Waterdicht en reukvrij…

 

De Keepnet Bags en Waterbucket maken de serie compleet. Het EVA materiaal is waar nodig extra dik, waterdicht, reukvrij en zoals gezegd gemakkelijk schoon te houden. Ideaal voor de witvisser!

 

 

De Waterbucket met 8 meter koord…

 

Waterbucket

De serie bestaat uit de Accessoires Bag Large; Accessoires Bag Small; Bait Bowl Large, Bait Bowl Small; Compact Keepnet; Waterbucket (met 8 meter koord) en de CRS EVA Double Zipped Keepnet Bag. Deze laatste biedt plaats aan drie of meer bewaarnetten of schepnetten die dankzij de rits makkelijk te plaatsen zijn.

 

Kijk voor meer info op de website van Cresta.

www.fishcresta.eu

 

Waar laat jij je korven en method-feeders momenteel?

 

Netjes opgeborgen en door het doorzichtige deksel ‘inzichtelijk’ gemaakt…

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.