Feederkampioen met Lasebo

02 oktober 2017 | Redactie

Lasebo is één van de oudste merken in Nederland en veel winkeliers en sportvissers kennen deze groothandel als leverancier van vers levend aas als wormen, maden en wasmotten. Dat doet de firma uit Nijkerkerveen al zo’n halve eeuw. Maar Lasebo is anno 2017 veel meer dan dat en heeft veel meer in huis dan je denkt…

Arend Profijt wint met Lasebo aan het Noord-Hollands kanaal. Foto: Sportvisserij Nederland

 

Lasebo

Die naam Lasebo, laten we dat mysterie eerst eens oplossen. Op 1 april 1980 is Lasebo opgericht door Evert Bosch. De naam komt voort uit een samenvoegsel van de letters uit de woorden ‘Levend aas Evert Bosch’. Naast die wormen, wasmotten en maden levert het bedrijf echter ook voer voor de witvissers en karpervissers.

 

Mooie klassieke voertjes van legende Marcel Van den Eynde...

 

Topvoeren

Met topmerken als Marcel van den Eynde, Spro en StarFish en veel enkelvoudige voertjes en samengestelde topvoeren gebruiken veel sportvissers en topvissers het voer en aas van Lasebo. Jazeker, ook topvissers. Want ook de Nederlands kampioen feedervissen 2017 Arend Profijt, vist met het VdEynde voer en het Lasebo Live Bait. Arend greep de titel in een spannende wedstrijd tijdens dat ‘Open Nationaal Kampioenschap Feeder 2017’ op het Noord-Hollands kanaal.

 

Kijk voor een overzicht van alle Lasebo-producten op de website www.lasebo.nl

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.