Nieuwe Gamakatsu Fine Carp en Fine Feeder onderlijnen

28 september 2017 | Redactie

Gamakatsu heeft twee nieuwe A1 Team Feeder onderlijnen uitgebracht voor de kritische witvissers. Het betreft twee series onderlijnen voor de feedervisserij. Als eerste de A1 Team Fine Feeder en daarnaast de A1 Team Feeder Fine Carp.

 

Nieuwe beresterke haken en onderlijnen; hier de Fine Feeder......

 

Gamakatsu

De eerste onderlijn, de Fine Feeder, is gemaakt met een haak met zeer brede bocht. Dit is de perfecte keuze voor brasem op stilstaand water. Groot haakaas kan subtiel worden aangeboden, dankzij het lage gewicht van de haak. De naar binnen staande punt is voorzien van een micro weerhaak. De lengte van deze onderlijn is 100 cm.

 

De Fine Carp uitvoering van de nieuwe Gamakatsu A1 onderlijnen is uitermate geschikt voor grotere vis. Deze robuuste haak kan ingezet worden op alle watertypen. Tijdens de dril kan er op de lange offsett punt - voorzien van weerhaak - veel druk uitgeoefend worden. Ook de lengte van deze onderlijn is 100 cm.

 

 

Voor elke visserij...

 

Japanse nylon

Beide haken zijn vervaardigd uit het Gamakatsu A1 materiaal en zijn daardoor harder en sterker dan menig andere haak. Het Japanse nylon waarmee de onderlijnen gemaakt zijn, is zeer sterk en schuurbestendig. De uitgekiende combinaties tussen haakformaat en lijndikte geven de gebruiker maximaal vertrouwen in zijn montage.

 

 

De Fine Carp uitvoering...

 

Combinaties

De A1 Team Fine Feeder van Gamakatsu bestaat uit de volgende combinaties.

- Haak #14 op 12/00

- Haak #12 op 14/00

- Haak #10 op 16/00

- Haak #12 op 16/00

- Haak # 8 op 18/00

 

De A1 Team Feeder Fine Carp van Gamakatsu bestaat uit de volgende combinaties.

- Haak #14 op 14/00

- Haak #14 op 16/00

- Haak #12 op 16/00

- Haak #12 op 18/00

- Haak #10 op 18/00

- Haak # 8 op 20/00.

 

Kijk voor meer informatie op www.spro.eu en volg de verrichtingen van de Spro/Gamakatsu witvissers onder meer op www.fishcresta.eu

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.