Naar de Hengel Expo in Kortrijk

26 september 2017 | Redactie

Eens in de twee jaar is het weer tijd om naar België af te reizen voor de gezellige hengelsportbeurs in Kortrijk. Deze ‘Hengel Expo Kortrijk’ is dé hengelsportbeurs van België, die dit jaar gaat plaatsvinden op zaterdag 25 november en zondag 26 november. Ontdek hoe het sportvissen in België beleefd wordt en combineer het met een hapje eten en een lekker pintje.

Genoeg keuze aan hengels!

 

Hengel Expo Kortrijk

Onze Belgische sportvrienden zijn echte liefhebbers die vaak getrouw naar Nederland komen om op roofvis te vissen, of om de Nederlandse hengelsportbeurzen te bezoeken. Maar eens in de twee jaar zijn ze zelf aan de beurt en staat ‘Kortrijk’ op het programma.

 

Naar de hengel expo in Kortrijk 02

 

Twee hallen

De twee hallen in de Kortrijk Xpo zijn dan goed voor een oppervlak van 10.000 m² hengelsportplezier. Bij de editie van 2015 kwamen toch 15.865 sportvissers opdraven om hun hengeluitrusting aan te vullen, de laatste nieuwe producten te ontdekken of om weg te dromen van een unieke visreis. Hengel Expo 2015 was daarmee de best bezochte editie sinds het twintigjarig bestaan met 84 rechtstreekse exposanten uit negen verschillende landen.

Naar de hengel expo in Kortrijk 03
‘Jonge en oudere’ kinderen vermaakten zich in 2015 bij de Cadeaumuur…

 

Online voorverkoop

De online voorverkoop is gestart en een e-ticket scheelt je toch 2 euro in prijs vergeleken bij een kaartje bij de kassa. Een leuk uitje voor elke sportvisser. Kijk op de website voor alle prijzen en de online voorverkoop!

Klik hieronder voor een sfeerimpressie van de 2015-editie.
 
 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.